Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

LATEN WE SAMEN EEN AUTO KOPEN…

Stel je de dag voor dat je in een gloednieuwe auto stapt en wegrijdt. Na het vergelijken van auto’s, het maken van proefritten en het in kaart brengen van de kosten is het magische moment daar. Het leasecontract is getekend en de sleutel is voor jou.

Of je nu zelf een leaseauto mag uitzoeken of als wagenparkbeheerder verantwoordelijk bent voor mobiliteit, een nieuwe auto voelt altijd bijzonder. Ook ons hart maakt een sprongetje bij iedere auto die wij voor jou en jouw bedrijf kopen en die jij bij ons leaset.

Jij geniet van het rijden en houdt de auto in topconditie. Wij zorgen dat jullie steeds in beweging blijven. Dus laten we vol vertrouwen een band aangaan met elkaar en samen een auto kopen (of een heel wagenpark). Samen op weg naar betere mobiliteit!

GOED VOOR ELKAAR

Drie duidelijke woorden die onze belevingswereld prima weergeven. Goed voor Elkaar betekent dat wij willen dat alles klopt voor jou en voor ons. Van auto tot service, wij zetten graag een stapje extra. Ook als dat niet per se noodzakelijk is. Maar gewoon omdat we dat belangrijk vinden. We willen iets kunnen toevoegen aan jouw beleving achter het stuur. Daarom vind je bij ons geen standaard producten of kant en klare leaseoplossingen, maar maatwerk gebaseerd op jouw wensen. Zo is goed voor elkaar ook altijd goed voor jou.

Goed voor Elkaar betekent ook dat er meer in de wereld is dan ons bedrijf en het leasen van een auto. Thema’s waar wij warm voor lopen zijn regionaal ondernemerschap, de maatschappij en duurzaamheid. Zo zijn wij medeoprichter van de VP-inQbate Ondernemersprijs en organiseren wij jaarlijks [Z]aan de Wandel om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Daarnaast stimuleerden wij vanuit Bedrijvenvereniging Noorderveld-Molletjesveer de oprichting van Saenz: lokale productie van duurzame energie.

Jouw wereld. Jouw wensen. Jouw auto.

Een auto leasen. Wat past bij jou?

Wij maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. En juist daarom vind je hier geen rekenprogramma’s, invulformulieren en selectiemiddelen om meteen online te kunnen zien hoe jij vandaag nog een goedkoop leasecontract kunt afsluiten voor jouw auto. Die berekeningen en overzichten hoef je bij ons niet zelf te maken. Dat doen wij voor jou.

Eerst kennismaken, dan leasen

Voordat wij als merkonafhankelijke leasemaatschappij jou het allerbeste aanbod kunnen doen, willen we eerst weten wie jij bent en wat een auto betekent voor jou. Net zoals jij waarschijnlijk ook graag wilt weten wie de mensen achter ProMobility zijn. Daarom maken we eerst kennis met elkaar en bespreken we wat jouw doel is met een nieuwe auto. Welke vorm van mobiliteit past het beste bij jou? Wat is je budget? Ben je op zoek naar operational lease, netto operational lease of import lease? Of wil je graag een sale en leaseback oplossing? Als wij al jouw wensen in beeld hebben, krijg jij de leaseconstructie die jou het beste past.

Bekijk onze algemene voorwaarden