Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LiveSafe wint VP inQbate Ondernemersprijs!

11 december 2015

Vincent Ruinaard heeft met zijn LiveSafe de eerste VP inQbate Ondernemersprijs gewonnen. ProMobility was een van de initiatiefnemers van dit fantastische evenement.

Het begon eind 2014 jaar met een spontane opmerking van Marc Noyons van ProMobility aan Otwin van Drunen van DRV Accountants: “Hoe leuk zou het zijn als we op Voorne Putten een Ondernemersprijs in het leven roepen?” Inmiddels zijn we tien maanden verder, is Stichting VP-inQbate opgericht, zijn er vele gesprekken gevoerd met Gemeentes, theaters, ondernemers, juryleden, sprekers en zijn er vele meetings gehouden om een prachtig initiatief te realiseren en een mooie avond te organiseren.

En een mooie avond was het zeker: met interessante sprekers, een kei van een dagvoorzitter, goed eten, lekkere muziek en natuurlijk 6 mooie genomineerde bedrijven, die de échte parels van het lokale bedrijfsleven zijn.

De Jeugdjuryprijs werd uitgereikt door Nicky van ’t Hof van The Young Crowd works. Als een volleerd spreekster sprak dit jonge talent de zaal toe en in een vlammend betoog kondigde zij aan dat SurgiCube International uit Spijkenisse de winnaar was van de Jeugdjuryprijs!

De Startersprijs ging verrassend naar Zorgboerderij Op Aarde uit Brielle en uiteindelijk werd de winnaar van de eerste VP inQbate Ondernemersprijs bekend gemaakt door de voorzitter van de jury, Burgemeester Mirjam Salet van Nissewaard: Vincent Ruinaard van LiveSafe uit Oostvoorne.

De kop is er af en nu gaat Stichting VP inQbate verder met het ontplooien van initiatieven om ondernemerschap op Voorne Putten te stimuleren.