Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ongeluk in een klein hoekje…

6 juni 2016

…en dat kan iedereen overkomen. Na tien jaar schadevrij rijden had ik niet verwacht dat mij dit zou overkomen. En toch gebeurde het, tijdens een vakantie aan de andere kant van de wereld! Dubbele pech dus, voor mijn vriendin en mij. De auto kon niet meer hersteld worden en gelukkig hadden wij slechts kleine verwondingen.

Schrik

Maar de schrik was enorm en wát voelde ik mij stom! In zo’n geval wil je maar één ding en dat is bellen met je dierbaren. Door het tijdsverschil was het echter lastig om contact te leggen met het thuisfront.

Deze vervelende ervaring maakt mij dus helaas een ervaringsdeskundige en nu ik bij ProMobility onder andere verantwoordelijk ben voor de schade-afwikkeling van onze berijders, ben ik extra gestimuleerd om hen nog meer te ontlasten wanneer zij schade gereden hebben.

Een schade ontstaat in een flits van een seconde, de afwikkeling kan echter een lange tijd in beslag nemen. Deze taak neem ik graag over zodat de berijders van ProMobility zich bezig kunnen houden met datgene wat wij ze het liefste zien doen, rijden met veel plezier! Wanneer je schade rijdt, dan sta ik voor je klaar! Je kunt contact met mij opnemen via telefoonnummer 0181-470070. Ik help je vervolgens verder en houd je op de hoogte van de afwikkeling, zodat jij weer snel op weg kunt zijn in zo’n situatie!

Ik wens je nog veel schadevrije kilometers toe!
Rens Böllermann