Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot testdag

9 juni 2017

Het tijdschrift Autoweek biedt zijn lezers de unieke kans om auto’s te testen onder de naam AutoWeek LAB Testdag. Ik had mijzelf ingeschreven om de nieuwe Peugeot 3008 en 5008 te testen op en rond het Rijvaardigheidscentrum in Lelystad. Kort hierna stuurde Autoweek het bericht dat ik samen met een tweede persoon mocht deelnemen aan deze dag.

Mijn vrouw Charlotte ging mee en ook al heeft zij ( nagenoeg ) niets met auto’s, toch vond zij het een leuk om op deze locatie auto’s te testen. Elke auto was voorzien van een portofoon, waarop de instructeurs aanwijzingen gaven. Een aantal autotesters werd verzocht om aan te sluiten, dit liet ik mij geen twee keer zeggen en hield het tempo er goed in.

Rens Böllermann ProMobility Peugeot 3008 5008

Op het testparcours kon je de acceleratie testen, een slalomproef, elandproef en een hellingproef uitvoeren op een gladde helling en het ESP in werking zien op een glad en bochtig wegdek. Na elke ronde werd er gewisseld van auto, waardoor je ook auto’s in andere uitvoeringen en met andere motoren kon testen. Er werd niet alleen getest op het Rijvaardigheidscentrum. Wij vertrokken ook met een groot aantal 3008 en 5008 modellen naar het natuurlijke habitat van deze auto’s, de openbare weg.

Rens Böllermann ProMobility Peugeot 3008 5008

Tijdens deze rit konden wij goed de opties van de auto’s testen, het schuifdak, de pianotoetsen voor de bediening van het multimedia systeem, de geluidsinstallatie en ga zo maar door. Ik had nog niet eerder in een SUV van Peugeot gereden en ik vond de Peugeot goed sturen en schakelen, ook de afwerking van de lederen bekleding vonden wij erg mooi. Onderweg stelde Charlotte via de portofoon voor om in een colonne door de MC Drive te rijden, helaas ging dit niet door, al hadden wij dit natuurlijk wel kunnen verwachten.

Rens Böllermann ProMobility Peugeot 3008 5008

Aan het eind van dag gaf Marc Klaver van Autoweek een workshop ‘Waar moet je op letten bij een proefrit’. Na deze workshop ben ik naar Marc Klaver toegestapt om een praatje te maken. Zo was dit al met al een geslaagde dag!

Ook een Peugeot 3008 of 5008 testen?

Wil jij ook een keer een van deze of een andere auto testen, wij plannen het graag voor jou in!

Hartelijke groet,

Rens Böllermann