Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

De leukste Promobility pitstops

6 juli 2017
Neem je dit jaar de Route du Soleil? Maak je autorit naar je vakantiebestemming nog leuker door onderweg een Pitstop te maken bij één van deze bijzondere slaapplekken. Dan kun je de volgende ochtend weer fris en fruitig het laatste stukje afleggen. Wij geven de de leukste pitstops langs de Route du Soleil.

Les Trois Hélices B&B
Het Chambres d’hôtes Les Trois Hélices ligt op 3 km afstand van de snelweg A31 (afrit 20) en op slechts 3 km van het treinstation van Nancy. Deze fijne gastvrije B&B is gevestigd in een 18e-eeuws pand in Maxéville. Hier kun je heerlijk ontspannen in de fijne tuin of op het mooie terras. Een goed continentaal ontbijt met lokale producten wordt elke ochtend geserveerd. Er is gratis, openbare parkeergelegenheid op een nabijgelegen locatie.

Chambres d’hôtes des 7 Semaines
Het Chambres d’hôtes des 7 Semaines is een goed beoordeelde accommodatie in Chantemerle-les-Blés en op slechts 6 km van de snelweg A7. Deze fijne B&B voor families en groepen biedt logies en ontbijt met een tuin, een kinderspeelplaats en barbecuefaciliteiten. De twee grote kamers kijken uit op de tuin en zijn voorzien van een complete badkamer.

Chateau de Nobles
Te midden van veel groen ligt dit Chateau uit de zestiende eeuw, gevestigd in La Chapelle-sous-Brancion, aan de D14, op circa 15 á 20 minuten rijden van de A6 bij Tournus, tussen Beaune en Lyon. Chateau de Nobles is een oud kasteel met drie B&B kamers, een eigen wijngaard en vriendelijke eigenaren. Een landschap dat weinig is veranderd sinds het eerste millennium.

Bekijk hier een uitebreidere selectie van bed & breakfast accommodaties in de omgeving van snelwegen in Frankrijk.

 

 

0
Reacties

Er zijn nog geen reacties

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *