Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

[Z]aan de Wandel doneert cheque voor borstkankeronderzoek

15 februari 2018

Donderdag donderdag 8 februari jl. werden wij met een delegatie van Stichting [Z]aan de Wandel voor de 7e keer ontvangen door het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam.

Sinds de eerste editie van [Z]aan de Wandel op 11 september 2011, doneert Stichting [Z]aan de Wandel jaarlijks een bedrag aan het onderzoeksteam van professor dokter Sabine Linn.

Ook dit jaar gaf onder meer Sabine een toelichting op de onderzoeksresultatenresultaten, die door haar team geboekt zijn.

Elke keer weer besef je dan hoe belangrijk onderzoek naar borstkanker is en blijft. Elke keer weer wordt ik hierdoor geraakt.

Daarom bedank ik hierbij nogmaals alle [Z]aan de Wandelaars, de 5 Zaanse Rotary’s, relaties van ProMobility, de vele Zaanse deelnemende bedrijven, de sponsoren, de vrijwilligers, de Zaanse deelnemende sportclubs en scholen voor hun inzet en enthousiasme.

Dankzij jullie wordt dit wandelevent gedragen en samen zetten wij ons in om onderzoek naar borstkanker financieel te blijven ondersteunen. Sterk met Elkaar! Goed voor Elkaar!

Noteer alvast zondag 9 september 2018 in de agenda, voor de 8e editie van [Z]aan de Wandel.

Warme groet,

Dick Dekker

Terug naar overzicht