Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HET IS MOEILIJK KIEZEN UIT DEZE TWEE LEASE TOPPERS…

6 april 2018

Kijk maar eens om je heen als je in je auto onderweg bent. De kans is groot dat je een Toyota Auris of een Kia Ceed tegenkomt. Beide auto’s zijn om uiteenlopende redenen verkooptoppers.

Toyota Auris

Het succes van deze auto is mede te danken aan het lage bijtellingpercentage van de hybridemotor. Ook wij hebben dit ervaren, iedere Toyota Auris van ProMobility is namelijk voorzien van een hybridemotor!

Toyota introduceerde de hybridemotor al 20 jaar geleden en ook de nieuwe Toyota Auris is straks verkrijgbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen.

Het aanbod begint met een 122 pk sterke 1.8 hybridemotor en onze voorkeur gaat uit naar de 180 pk sterke 2.0 hybridemotor.ProMobility Toyota Auris

Kia Ceed

Gaat jouw voorkeur uit naar een auto met een dieselmotor? Dan valt de nieuwe Toyota Auris af, aangezien een dieselmotor bij de nieuwe Auris niet meer leverbaar is. Kia gelooft nog wel in de diesel techniek en heeft voor de volledig nieuwe Kia Ceed nieuwe dieselmotoren ontwikkeld! Deze auto moet de Europese klanten meer aanspreken dan ooit tevoren, met een compleet nieuw interieur, exterieur en nieuwe technieken.

kia_ceed_shot_001_a_GMS-940x530

Zo kan de nieuwe Kia Ceed optioneel op de snelweg tot een snelheid van 130 km/h volledig zelfstandig accelereren, remmen en sturen. Een verwarmde voorruit staat bij het nieuwe model op de optielijst, evenals een inductielader voor smartphones en geventileerde stoelen.

Zowel de nieuwe Toyota Auris als de nieuwe Kia Ceed ogen veel dynamischer dan hun voorgangers, mede dankzij de nieuwe ledverlichting en een lagere bodemspeling.

WELKE AUTO SPREEKT JOU HET MEESTE AAN?

De Toyota Auris met zijn optionele afwijkende dakkleur of de gloednieuwe Kia Ceed?

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot beide auto’s in de Nederlandse showrooms staan te schitteren.