Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Maak kennis met: Rens Böllermann

17 april 2019

ProMobility is een merkonafhankelijke autoleasemaatschappij die werkt volgens het principe: Goed voor Elkaar. Dit betekent dat de zaken moeten kloppen voor jou en voor ons. Maar, wie zijn wij dan? In deze rubriek maak je kennis met alle medewerkers van ProMobility. Rens Böllermann, wagenparkbeerder, bijt het spits af!

Wat doe je bij ProMobility?
Ik ben wagenparkbeheerder. Dit houdt in dat ik vanaf het moment dat iemand de sleutel van zijn nieuwe leaseauto krijgt, ik alles regel wat te maken heeft met onderhoud, schade, maar bijvoorbeeld ook tankpassen. Een hele leuke, afwisselende functie. Hoe cliché het ook klinkt, geen dag is hetzelfde. Je weet natuurlijk nooit wanneer een auto kapot gaat, of wanneer iemand schade rijdt; zou wel handig zijn trouwens!

Wat is jouw ProMobility elevator pitch?
Bij 9 van de 10 leasemaatschappijen wordt er eerst gekeken naar de auto en dan pas naar de klant. Bij ProMobility kijken we echt naar wat jij als klant wilt, én nodig hebt.

Hoe ben je in de (lease) sector terecht gekomen?
Van origine ben ik leraar, dat heb ik ook twee jaar gedaan. Maar dat was in een periode dat er te veel leraren waren en ik alleen als invalkracht aan de slag kon. Ik had behoefte aan vastigheid en dat kreeg ik niet. Daarom ben ik verder gaan kijken. Ik heb als autoverkoper gewerkt, bij een zorgbedrijf als woonbegeleider en uiteindelijk ben ik bij ProMobility terecht gekomen.

Waarom ProMobility?
Om te beginnen ben ik natuurlijk autogek. En met het brede wagenpark wat we hebben kan ik mijn lol op! En daarnaast vind ik het belangrijk om mensen te helpen en contact te hebben. Ik begrijp dat we ‘gewoon’ een bedrijf zijn maar we gaan hier op een respectvolle en leuke manier met onze klanten om. Er heerst een oprechte interesse in de mens, dat vind ik fijn. Open, transparant en eerlijk.

Wat voor bedrijf is ProMobility?
We zijn een klein hecht team. Informeel, korte lijntjes en we weten precies wat er bij elkaar speelt, ondanks dat de twee vestigingen (Wormerveer en Geervliet) een stuk uit elkaar liggen!

Heb je altijd al iets met auto’s gehad?
Ja, mijn eerste auto, een Golf Cabriolet, had ik al gekocht voordat ik mijn rijbewijs had! Mooie velgen, mooie kleur, verder keek ik toen nog niet. Nu weet ik wel beter. Met behulp van ProMobility rijd ik nu in een KIA Ceed. Een saaie maar degelijke auto, perfect voor ons gezin. Daarnaast heb ik een oude BMW 3-serie Cabriolet als hobby auto. Heerlijk om mee te toeren!

Wat is je droom auto?
Nou, die heb ik niet echt. Het is meer een periode. De auto’s uit mijn jeugd, ik kom uit 1987, vind ik vaak erg mooi. Simpele, altijd werkende techniek; beetje hoekig ontwerp, prachtig!

Wat vind je belangrijk aan een auto?
Het hangt er van af hoe je er naar kijkt. De KIA is mijn rationele keuze. Die doet het altijd en is zuinig, dus voor mijn dagelijkse gebruik is die perfect. Maar de BMW is mijn emotionele keuze, dat is écht autorijden!

Wil je weten wat Rens voor jou kan betekenen als wagenparkbeheerder, of ben je benieuwd wat zijn favoriete tourroute is? Neem contact met Rens op via: rens@promobility.nl of 0181 47 00 70.

Terug naar overzicht

Wilt u teruggebeld worden?

Laat hieronder uw telefoonnummer achter en u wordt spoedig teruggebeld.