Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak kennis met Sabine!

11 oktober 2019

Heb je haar al ontmoet of aan de telefoon gehad? Dit is Sabine. De nieuwste topper van ons team in Geervliet. Ongelooflijk blij zijn we met deze leergierige spring in ’t veld! En jij Sabine? “Ik vind het super leuk!” Mooi, tijd om Sabine aan je voor te stellen.

Ze is pas 24 jaar jong, komt uit Elburg en is drie weken geleden voor het eerst op zonvakantie (met het vliegtuig) geweest. Sabine woont nu in Rotterdam, maar wil met haar vriend verhuizen naar Spijkenisse. “Ja, het was wel even wennen in Rotterdam. Voordat ik mijn vriend leerde kennen, was ik er überhaupt nog nooit geweest.” Inmiddels is ze aardig ingeburgerd. “Maar ik wil er niet blijven, daarom gaan we naar Spijkenisse.” Oké, helder! Sabine weet duidelijk wat ze (niet) wil.’

Van hotel naar zakelijke leasemaatschappij

Via Gierveld Recruitment is ze aan ProMobility voorgesteld. “Ik was op zoek naar een nieuwe baan, want ik wilde de horeca uit.” Sabine is bijna klaar met haar deeltijdstudie HBO hotelmanagement; haar tweede HBO-studie. Ze heeft 3,5 jaar bij de front office van een hotel gewerkt. Hoe kom je dan bij een zakelijke leasemaatschappij terecht? “Ik wil me graag wat meer settelen, met een normaler ritme. Daarom wilde ik de horeca uit.” Dus zette ze haar cv online. Het duurde niet lang of Pamela Gierveld belde, van Gierveld Recruitment, waar ProMobility mee samenwerkt. “Ze zei: volgens mij heb ik het bedrijf gevonden dat bij jou past.” Een goede inschatting van Pamela, want tijdens de eerste kennismaking was er een meteen een klik!

The perfect match

Sabine’s open en enthousiaste persoonlijkheid sluit naadloos aan bij de informele en persoonlijke sfeer bij ProMobility. Door haar achtergrond in de hospitality weet ze als geen ander hoe belangrijk service en persoonlijke aandacht is. De ‘Goed voor Elkaar’ filosofie is haar op het lijf geschreven. “Ik wil het graag voor mensen zo fijn mogelijk maken.”

Eerste indruk

En, hoe bevalt het tot nu toe? “De sfeer tijdens de sollicitatiegesprekken was heel open en persoonlijk. En dat is het nu nog steeds, de verwachtingen zijn tot nu toe helemaal waargemaakt! Ik ben superwarm ontvangen.” Over haar werkzaamheden als financieel administratief medewerker kan ze inhoudelijk nog niet veel kwijt. “Ik ben pas net begonnen en ben vooral aan het meekijken en ontdekken. Ik doe nu vooral administratieve werkzaamheden, maar uiteindelijk groei ik misschien wel door naar een rol als vliegende keep. Dat zal de toekomst uitwijzen.”

De toekomst…

Haar doelen en ambities? Sabine is niet echt van het ver vooruitkijken. Ze laat het liever op zich afkomen. “Ik wil nu vooral veel leren, want ik ben natuurlijk nieuw in deze branche. Ik vind het leuk om uitdagingen aan te gaan en ben benieuwd hoe het verder ontwikkelt.”

Autoliefhebber?

Tot slot. Hoe zit het met haar verstand van auto’s? “Nou, ik kan heus wel mijn eigen band verwisselen en weet welke vloeistof waar in moet, maar daar houdt het wel een beetje mee op”, vertelt Sabine lachend. Ze rijdt een Peugeot 206 cabrio, “maar ik wil graag een Mini.”