Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Het is echt een auto-familie”

29 juni 2020

Hij is veel onderweg naar opdrachtgevers. Cas ziet zijn leaseauto als verlengstuk van zijn kantoor. Daarnaast is hij ook autoliefhebber. “Ik ben een autofreak.”

“Ik restaureer al vanaf mijn 15e oude Engelse auto’s”, vertelt Cas Disse, eigenaar en directeur van CMD Commercieel Management Diensten B.V. en Net4s B.V. Ook zijn vader komt uit de auto-industrie. “Het zit in mijn poriën.” Een klik met de autoliefhebbers van ProMobility lag dan ook in de lijn der verwachting. Cas heeft Marc leren kennen tijdens een studiereis naar Silicon Valley (Amerika). Het moment dat hij een andere leasemaatschappij zocht, was het contact met ProMobility snel gelegd. “Ik ben met Marc in gesprek gegaan. Hij kwam meteen met een goede offerte en toen was ik direct voor.”

Persoonlijke betrokkenheid

Sindsdien heeft hij, naast contact met Marc, ook contact met Richard. En dat bevalt hem goed, héél goed zelfs. Cas vertelt enthousiast waarom. “Door de persoonlijke betrokkenheid van ProMobility, maar ook het meedenken in een interessant maandtarief.” Die persoonlijke betrokkenheid zit ‘m volgens Cas in kleine, maar juist belangrijke dingen. “Ik heb met heel wat leasemaatschappijen gewerkt. Die sturen je een contract op en vertellen waar en wanneer je de leaseauto kunt ophalen. Richard komt persoonlijk langs, neemt alle documentatie mee en geeft je een hand. Het is een echte auto-familie.”

“Cash blijft in mijn onderneming”

De voornaamste reden dat Cas leaset, is de fiscale aantrekkelijkheid. “Als ik geld uit mijn bv haal, kan ik dat niet meer gebruiken voor andere dingen.” Cas is een echte ondernemer en ook mede-eigenaar en investeerder van andere bedrijven. “Leasen is voor mij dus een bewuste keuze om dat geld in mijn onderneming te laten.” Daarnaast is het gemak en de service die hij ervaart bij ProMobility een mooie bonus.

Maximaal support

Die service kon Cas des te meer waarderen toen hij in een vervelende situatie terechtkwam met zijn vorige auto, een Jaguar F-PACE. “Ik heb twee jaar ellende gehad met die auto. Er trilde iets, maar de dealer en importeur konden maar niet achterhalen wat het was. Het bleek een afwijking in alle F-PACES, maar veel mensen voelen het niet. Ik blijkbaar wel, als liefhebber van oude Engelse auto’s, waar je alles op gevoel en wat je hoort moet repareren. Lang verhaal kort, ProMobility heeft mij maximaal ondersteund in het contact met de dealer en importeur. Uiteindelijk hebben ze zelfs, in overleg met mij, mijn leasecontract voortijdig afgebroken en een goede deal met BMW gemaakt, waarmee er voor mijn afschrijving in wezen weinig veranderde.”