Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Maatwerk en meedenken”

9 juli 2020

Hij zit in zijn derde leasecontract bij ProMobility. Het laatste leasecontract heeft hij eerder opengebroken, met dank aan Richard, vertelt Erik: “Richard levert maatwerk en denkt mee.” En dat vindt Erik belangrijk, want hij weet wat hij wil!

Ontzorgen is een subjectief begrip en heeft voor iedereen een andere betekenis. Iedere ondernemer heeft zo z’n eigen redenen om zakelijk te leasen. Als zakelijke leasemaatschappij nemen wij vaak alle zorgen wat betreft onderhoud, reparaties en verzekeringen uit handen. Maar niet altijd, zoals in onze samenwerking met Erik het geval is.

Zelf kunnen beslissen

“Ik wil dat graag zelf regelen, zodat ik snel kan schakelen. Zo hoef ik geen toestemming te vragen en kan ik snel beslissingen nemen”, vertelt hij. “Mark en Richard gaan het gesprek aan om te zien wat ik, als klant, nodig heb en denken mee in oplossingen. En dat is wat de klanten willen: ontzorgen en een goede service. Ik ben er blij mee!”

Richard respecteert de wens van Erik om onderhoud, reparaties en verzekeringen zelf te regelen. Hij denkt met hem mee hoe de samenwerking voor beiden interessant is en blijft. “Ik ben superblij dat hij openstond voor deze constructie. Dat siert de kenmerkende persoonlijke werkwijze van ProMobility.”