Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Oprechte betrokkenheid”

31 mei 2021

Hij is al zo’n 15 jaar klant bij ProMobility. Etienne leaset nu 7 bedrijfsbussen bij ProMobility. “Misschien kan het ergens anders voordeliger, maar dat boeit me niet.”

“Normaal ben ik er niet zo van, om in the picture te staan. Ik blijf liever onder de radar”, vertelt Etienne Gooijer, directeur/eigenaar van Gooijer Schilders in Wormerveer. Waarom hij voor ProMobility een uitzondering maakt om toch mee te werken aan een artikel als dit? “Vanwege mijn goede relatie met Dick.” Dat is duidelijk.

Dick en Etienne kennen elkaar van vroeger, van hun tijd bij Junior Kamer Zaanstreek. “Toen kocht ik onze auto’s nog en ben ik op een gegeven moment overgestapt op lease. Bij ProMobility. Natuurlijk heb ik wel even gekeken of de prijs marktconform was, maar verder ben ik niet gaan shoppen. Dat komt omdat we elkaar persoonlijk kennen. Ik weet dat het goed zit.” Het begon met vijf bedrijfsbussen en dat zijn er nu zeven. Etienne wil graag flexibel blijven en leaset daarom niet al zijn bedrijfsauto’s. Hij heeft een aantal bedrijfsbussen in eigen beheer gekocht en privé rijden Etienne en Vincent een Youngtimer.

“Ik vertrouw Dick blind”

Zijn persoonlijke band met Dick maakt dat Etienne hem volledig vertrouwt. “Ik vertrouw hem blind.” De twee ondernemers gaan al heel wat jaren terug met elkaar. “Dick is een man van zijn woord en heeft altijd voor me klaargestaan, in goede en minder goede tijden. Hij komt zijn afspraken na en staat er gewoon als het nodig is.”

Etienne waardeert de maatschappelijke betrokkenheid van ProMobility en persoonlijke inzet van Dick in de regio. “Hij loopt er niet mee te koop. Het is geen show, Dick is oprecht betrokken. Hij staat niet alleen met z’n gezicht in de bladen, maar is ook echt betrokken bij andere ondernemers en verenigingen in het Zaanse.”