Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vacature: Hoofd Financiële Administratie

8 augustus 2022

Het bedrijf:

ProMobility is een autoleasemaatschappij met vestigingen in Geervliet en Wormerveer. Met een sterk regionale focus bedienen wij klanten in het MKB met wagenparken van 1 auto tot 150 auto’s. Ons wagenpark bestaat uit zo’n 1.250 leaseauto’s en we zijn ambitieus, want onze doelstelling is dat er snel zo’n 2.000 ProMobility auto’s op de weg rijden. Help jij ons mee om die doelstelling te halen?

Met een uitmuntende, overstijgende service, oprechte persoonlijke betrokkenheid en transparantie in de geleverde dienstverlening onderscheidt ProMobility zich meer en meer in een concurrerende markt waar alles draait om prijs. Daardoor zullen wij onze positie op de lokale autoleasemarkt de komende jaren verstevigen.

De functie:

Voor onze vestiging in Wormerveer hebben we een vacature voor een belangrijke functie, want jij bent verantwoordelijk voor tijdige en juiste verwerking van financiële gegevens, het verrichten van facturatie, incasso’s en het tijdig betalen van onze crediteuren. Wekelijks maak je een liquiditeitsprognose. Medio oktober maak je samen met de directie de begroting voor het volgende jaar en na goedkeuring bewaak je deze door het jaar heen. Je krijgt veel vrijheid om zaken in te regelen zoals jij dat wilt. Je coördineert het opstellen van de jaarrekening samen met de accountant en daarna de accountantscontrole met de controlerend accountant. Je hebt veel contact met je directe collega’s, waaronder een financieel administratief medewerkster. Je bent de rechterhand van de directie en aandeelhouders en zet je in om financiële processen verder te automatiseren.

De wensen:

Om deze veelomvattende en afwisselende job te vervullen, heb je nogal wat in je mars:

  • Je hebt afgeronde HBO opleiding Accountancy of vergelijkbaar
  • Je bent resultaatgericht en gestructureerd
  • Je hebt de juiste drive
  • Je hebt een puzzelaar en analytische sterk
  • Je bent proactief en accuraat
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
  • Je neemt initiatief en bent zelfstandig
  • Jij bent Goed voor Elkaar

Komt dit je bekend voor, ben jij deze persoon als je ’s ochtends in de spiegel kijkt?

Schrijf, mail, post, blog of vlog dan snel je sollicitatie en verras ons op vacature@promobility.nl