Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Elektrisch en duurzaam: lease bij ProMobility

De energietransitie is in volle gang. Het gebruik van fossiele brandstoffen neemt af en deze trend zet zich de komende jaren alleen maar voort. Alle automerken komen bij de introductie van nieuwe modellen met energiezuinige en vaak elektrische of hybride auto’s. Vaak ook met een langere actieradius dan voorgaande modellen. De overheid heeft de bijtellingsregels op elektrische en energiezuinige auto’s weliswaar versoberd, maar de MKB ondernemer wil steeds vaker zelf zijn steentje bijdragen aan zuinig rijden. Uiteraard kan dat ook bij ProMobility.

Elektrische auto’s bij ProMobility

Wij onderkennen het belang van energiezuinig en elektrisch rijden. Daarom adviseren wij al onze klanten daar actief over. Geen enkele situatie is hetzelfde en verschillende MKB ondernemers hebben verschillende wensen. Bij ProMobility geven wij advies op maat, ook op het gebied van elektrisch rijden.

  • Advies op maat
    Geen MKB bedrijf is hetzelfde, dus geven wij passend advies.
  • Wij zijn merkonafhankelijk
    Welke elektrische auto je ook wilt rijden, bij ProMobility kun je alles leasen. Het gaat erom wat het beste bij jou past!
  • Echt persoonlijk contact
    Onze leaseadviseurs nemen de tijd om in een persoonlijk gesprek jouw wensen af te stemmen, zodat wij jou het beste advies kunnen geven.

MAAK KENNIS MET JOUW LEASEADVISEUR