Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Leasen met een goed gevoel

Stel je de dag voor dat je in een gloednieuwe auto stapt en wegrijdt. Na het vergelijken van auto’s, het maken van proefritten en het in kaart brengen van de kosten is het magische moment daar. Het leasecontract is getekend en de sleutel is voor jou.

Of je nu zelf een leaseauto mag uitzoeken of als wagenparkbeheerder verantwoordelijk bent voor mobiliteit, een nieuwe auto voelt altijd bijzonder. Ook ons hart maakt een sprongetje bij iedere auto die wij voor jou en jouw bedrijf kopen en die jij bij ons leaset.

Jij geniet van het rijden en houdt de auto in topconditie. Wij zorgen dat jullie steeds in beweging blijven. Dus laten we vol vertrouwen een band aangaan met elkaar en samen een auto kopen (of een heel wagenpark). Samen op weg naar betere mobiliteit!

Leaseconstructies op maat

Wij maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. En juist daarom vind je hier geen rekenprogramma’s, invulformulieren en selectiemiddelen om meteen online te kunnen zien hoe jij vandaag nog een goedkoop leasecontract kunt afsluiten voor jouw auto. Die berekeningen en overzichten hoef je bij ons niet zelf te maken. Dat doen wij voor jou. Want voordat wij als merkonafhankelijke leasemaatschappij jou het allerbeste aanbod kunnen doen, willen we eerst weten wie jij bent en wat een auto betekent voor jou.

Net zoals jij waarschijnlijk ook graag wilt weten wie de mensen achter ProMobility zijn. Daarom maken we eerst kennis met elkaar en bespreken we wat jouw doel is met een nieuwe auto. Welke vorm van mobiliteit past het beste bij jou? Wat is je budget? Ben je op zoek naar operational lease, netto operational lease of import lease? Of wil je graag een sale en leaseback oplossing? Als wij al jouw wensen in beeld hebben, krijg jij de leaseconstructie die jou het beste past.

Leasevormen

Als je een auto leaset koop je géén auto met je eigen geld, maar ga je voor een periode van drie tot vijf jaar een contract aan met een autoleasemaatschappij voor het gebruik van een gloednieuwe auto, tegen een vast bedrag per maand. Grofweg zijn er twee mogelijkheden: financial lease en full operational lease.

De kracht van ProMobility is volledige ontzorging. Daarom vind je bij ons wel operational lease, maar geen financial leaseconstructies.

Operational lease
Het populairst is full operational lease. Over zaken als verzekering, belasting, onderhoud, reparaties, nieuwe banden en het risico van waardevermindering hoef je je bij deze leasevorm geen zorgen meer te maken. Dat is – samen met het aantal kilometers per jaar dat je rijdt én de looptijd van de leaseovereenkomst – verwerkt in het leasebedrag dat je iedere maand betaalt.

MAAK KENNIS MET ONZE LEASEADVISEURS: