Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Autonieuws van Rens: nieuwe elektrische modellen. Aantrekkelijk genoeg?

1 augustus 2016

Staan er in 2025 alleen nog maar elektrische auto’s in de Nederlandse showrooms? Deze vraag heb je wellicht ook in de politiek voorbij komen horen eerder dit jaar. De komende 9 jaar zullen er in ieder geval veel meer interessante automodellen nodig zijn, modellen die én ver genoeg kunnen rijden én betaalbaar zijn.

Aantrekkelijk

Steeds meer mensen, ook particulieren, ontdekken dat elektrisch rijden ook voor hen aantrekkelijk kan zijn. Hyundai heeft afgelopen week de prijs van de Ioniq Electric bekend gemaakt en met een prijs van € 33.995,00 inclusief laadpaal wordt elektrisch rijden steeds aantrekkelijker.

 

ProMobility Hyundai Ioniq

Tesla

ProMobility heeft de Tesla Model 3 in bestelling staan, al is het bij deze auto de vraag hoe lang we hier op mogen wachten voordat ze uitgeleverd kunnen worden. De Tesla Model 3 is een auto die zijn ongekende succes mede heeft te danken aan zijn uitstraling. Steeds meer fabrikanten produceren elektrische auto’s met een aansprekend design, al valt er over smaak niet te twisten.

ProMobility Tesla Model 3

Nieuwe elektrische modellen van Hyundai, Opel, Mercedes-Benz en Ford

Twee elektrische modellen die eerder dit jaar zijn geïntroduceerd zijn de Hyundai Ioniq Electric en de Opel Ampera-E. In oktober staat de Hyundai al in de Nederlandse showrooms, de Opel Ampera-E kunnen we volgend jaar verwachten in de Opel showrooms. De Opel Ampera-E is een compleet andere auto dan de Opel Ampera die als plug-in hybride leverbaar was.

De Opel Ampera-E is een betaalbare elektrische auto met een theoretisch actieradius van 320 kilometer dankzij een 60kWh accu. Met een 28 KWh is de accucapaciteit van de Hyundai Ioniq kleiner dan die van de Opel Ampera-E en kan de Hyundai in theorie 250 kilometer elektrisch afleggen.

De Hyundai heeft veel weg van de nieuwe Toyota Pruis, met als voorbeeld de dubbele achterruit. Het uitrustingsniveau van het standaardmodel omvat o.a. een navigatiesysteem inclusief achteruitrijdcamera, digitale radio, Climate Controle, parkeersensoren voor en achter en adaptieve cruisecontrole.

Bij Mercedes kun je de B-klasse Electric Drive al enige tijd bestellen tegen een prijs vanaf € 40.995,00. Deze elektrische auto biedt genoeg plek voor vijf volwassenen, heeft een grote bagageruimte, waardoor je niets hoeft in te leveren in praktisch opzicht.

ProMobility Ford Focus Electric

De Ford Focus Electric en de VW e-Golf zijn beiden auto’s die op het gebied van design niet veel verschillen van hun zustermodellen met een verbrandingsmotor. Aan de buitenkant kun je niet kunt zien dat elektrisch rijden anders is, dit versnelt het proces waarin deze manier van rijden steeds ‘normaler’ wordt gezien.

Zelfs een merk als Porsche kan niet om de elektrificatie van het wagenpark heen: het onderzoek naar de Mission E is een feit. Porsche heeft aangegeven dat zij ruim 1.400 nieuwe medewerkers willen aannemen om verder aan de slag te gaan met de allereerste volledig elektrische Porsche.ProMobility Mission E

Heb jij de knop al om kunnen zetten en zie jij jezelf al rijden in een elektrische auto? Laat het ons weten wat jij hiervan vindt!