Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Autonieuws van Rens: de Ford Fiesta

5 december 2016

Ford heeft vorige week de zevende generatie van de Fiesta geïntroduceerd.
De huidige generatie stamt alweer uit 2008 en is ondanks zijn leeftijd nog steeds een verkooptopper. Dit succes heeft Ford mede te danken aan zijn fijn sturende auto met een mooie uitgebalanceerde wegligging.

Nieuwe Ford Fiesta bij ProMobility

Oud versus Nieuw…

De huidige en de nieuwe Fiesta lijken op het eerste gezicht veel op elkaar. Pas als je beide modellen naast elkaar zet, vallen de verschillen op. De grootste verschillen zijn zichtbaar vanaf de achterzijde. De nieuwe achterlichten zijn nu horizontaal geplaatst in plaats van verticaal. Daarnaast heeft het design van de nieuwe Fiesta minder scherpe lijnen, waardoor het exterieur rustiger over komt.

Van binnen…

Het interieur van de vorige generatie Fiesta staat niet bekend om zijn fijne bedieningsgemak. In het ‘drukke’ dashboard kon niet iedereen snel zijn weg vinden. Als je instapt in de nieuwe Ford Fiesta, dan valt het nieuwe multimedia scherm direct op, wat een rust!
Het aantal knoppen is met 40% terug gebracht en er zijn mooiere kunststof materialen gebruikt.Nieuwe Ford Fiesta bij ProMobility

De nieuwe Ford Fiesta kan luxer uitgevoerd worden dan ooit tevoren, vooral als Vignale uitvoering wordt je getrakteerd op vele zaken.
Niet zomaar een audioproducent, maar Bang & Olufsen is verantwoordelijk voor het audiosysteem in de nieuwe Fiesta.Ook de nieuwe Fiesta kan ook als driedeurs variant besteld worden en de prijzen maakt Ford begin volgend jaar bekend.

Ford Fiestaleasen?

ProMobility kiest

De keuze van ProMobility valt op de 1.0 liter Ecoboost motor met 100, 125 of 140 pk, daarmee wordt de Fiesta ongetwijfeld een leasetopper in het B-segment!

Hartelijke groet,

Rens Böllermann