Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Autonieuws van Rens: de Kia Picanto

13 januari 2017

Hallo, daar ben ik weer met autonieuws. Leuk nieuws dit keer.

In oktober van vorig jaar had Autoweek al een afbeelding op hun website staan van de nieuwe generatie van de Kia Picanto. Deze auto is straks te bewonderen op de Autosalon van Geneve, maar wij kunnen vandaag al een kijkje nemen!

Het eerste wat mij opvalt aan deze derde generatie van de Kia Picanto is de enorme grille en hiermee kun je goed voor de dag komen! Door de toegenomen wielbasis zal het sturen ongetwijfeld nog leuker worden en uiteraard zal dit ook de binnenruimte ten goede komen.Rens Kia Picanto

De witte Kia Picanto op de foto is straks leverbaar in nog 10 andere kleuren en het getoonde exemplaar beschikt over een GT-Line pakket. Dit pakket is straks aan te vinken in de optielijst en de ‘basisversie’ zal straks minder sportief voor de dag komen.

Toevallig rijdt mijn vrouw in de tweede generatie van de Kia Picanto en de grootste verschillen met de nieuwe generatie zie ik terug in het interieur.Mede dankzij het optionele multimediascherm oogt het nieuwe interieur zeer volwassen. Daarnaast vind ik de verticaal geplaatste ventilatieroosters, het nieuwe stuurwiel, en de horizontale sierstrip over het dashboard zeer geslaagd!Rens Böllermann Kia Picanto

Sinds 2004 heeft Kia 87.485 Picanto’s verkocht en daarmee is dit het best verkochte model van Kia in Nederland.

Voor de zomer staat deze nieuwe Kia Picanto in de Nederlandse showrooms, dus nog even geduld! Mijn collega’s van de sales, Jeffrey Noom en Richard Vos verwachten dat de nieuwe Picanto best wel eens een leasetoppertje zou kunnen worden.

Interesse in de Kia Picanto?

Vind jij dit net zo’n leuk bakkie als wij bij ProMobility? Bel ons gerust en wij maken een leaseofferte die bij jou past!

Hartelijke groet,

Rens Böllermann