Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Autonieuws van Rens: de Hyundai Kona

13 juni 2017

Toen de Hyundai iX35 in april 2010 op de markt kwam, werkte ik nog maar net bij de Hyundai dealer in Dordrecht. Klanten die naar deze auto kwamen kijken, keken ook naar de Nissan Qashqai, de Ford Kuga en bijvoorbeeld de Kia Sportage. Voor het eerst zag ik hoeveel vraag er was naar cross-over modellen en inmiddels zijn deze auto’s niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Rens Böllermann ProMobility Hyundai Kona

Sinds een aantal jaar zijn vooral compacte cross-overs razend populair, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Renault Captur en de Nissan Juke. Vandaag heeft Hyundai mij positief verrast toen ik de eerste afbeeldingen zag van hun nieuwe compacte cross-over, de Hyundai Kona! Het design van deze auto slaat een hele nieuwe weg in en in de showroom van Hyundai kom je geen auto tegen die hier maar ook een beetje op lijkt.

Rens Böllermann ProMobility Hyundai Kona

De Hyundai Kona is een originele verschijning met zijn twin-koplampen, die mij veel doen denken aan de koplampen van de laatste modellen van Citroën. Boven de zeshoekige grille is er nog een luchtinlaat te zien en zowel de mistlampen aan de voorzijde als de achterzijde zijn robuust vorm gegeven. Ook de skid plates en de zwarte wielkastranden geven de auto een stoer uiterlijk mee, wij kunnen dit alleen maar toejuichen!

Vind je de Hyundai Kona ook zo mooi?

De kleur van het exterieur van de Hyundai Kona, komt terug rond de versnellingspook, de ventilatieroosters, de startknop en op de stoelen en het stuurwiel. Een saaie auto kun je dit dus niet noemen en als de auto net zo goed rijdt als hij oogt, dan wordt dit ongetwijfeld een nieuw succesnummer.

Met vriendelijke groet,

Rens Böllermann