Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Autonieuws van Rens: de Land Rover Reborn

13 februari 2017

Er komt een dag dat mijn vader en ik samen een oldtimer gaan restaureren in een schuur. Welke auto wij vervolgens in ere zullen herstellen, dat is nog niet duidelijk, er zijn immers vele klassiekers waar wij allebei erg van gecharmeerd zijn.Rens Böllermann Land Rover Reborn

Land Rover gaat binnenkort klassieke Range Rovers tot in de puntjes restaureren en verkopen, dat idee kan ik alleen maar toejuichen! Op een van de grootste klassiekerbeurzen van Europa, liet Land Rover afgelopen week het resultaat zien van een exemplaar uit 1978 in de kleur Bahama Gold. Deze auto wordt aangedreven door een ouderwets mooie 3.5 liter V8 en heeft een handgeschakelde versnellingsbak.

Rens Böllermann Land Rover Reborn

Met uiterste precisie en opperste concentratie wordt de Range Rover nauwkeurig gerestaureerd:

Rens Böllermann Land Rover Reborn
Wat dit programma extra leuk maakt, is dat de klant zelf op zoek mag gaan naar een goede basisauto en indien gewenst helpt Land Rover ook hierbij. De verkoopprijzen beginnen omgerekend bij zo’n 160.000 (!) euro en daarvoor wordt de oer Range Rover in nieuwstaat gebracht.

Rens Böllermann Land Rover Reborn

Nu ik dit weet, spaar ik voorlopig nog even door, voordat mijn vader en ik zelf beginnen aan het restaureren van een oldtimer.

Meer weten overProMobility?

Hartelijke groet,

Rens Böllermann