Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Autonieuws van Rens

10 juli 2017

Er zijn auto’s die bijna ieder terrein aankunnen, echte werkpaarden. De Toyota Landcruiser is er daar één van, maar het kan altijd extremer. Hieronder lees je mijn top drie van SUV-modellen voor wie een auto niet chique, snel of exclusief genoeg kan zijn!

Ook een Range Rover is op elk terrein berekend en voelt zich in elke habitat thuis, van steile rotsachtige bergpaden tot elegante winkelstraten. De eigen maatwerkdivisie heeft een auto ontwikkeld waarbij aan elk detail is gedacht, ook al mag je dit wel verwachten voor een prijs van meer dan €300.000,-. In de Range Rover Holland & Holland editie zijn de tafeltjes gemaakt van walnotenhout, is nagenoeg alles elektrisch bedienbaar en zijn de gravures van de hoogste kwaliteit.

 autonieuws  autonieuws  autonieuws

Een ‘standaard’ Bentley Bentayga is al zeer exclusief, maar Bentley zou Bentley niet zijn als zij de auto niet nog exclusiever konden maken.Was jij toevallig van plan om met jouw valken op expeditie te gaan, dan is de Bentley Bentayga Falconry de auto voor jou. Achterin deze auto vind je alles wat je hartje begeert en het dashboard is voorzien van een ware houten kunstwerk, gemaakt van 430 verschillende stukken hout verzameld van over de hele wereld. Heb je dit allemaal nodig? Nee natuurlijk niet, maar daarom staat deze auto in de top 3!

 autonieuws  autonieuws  autonieuws

Een SUV heeft zijn terreinvaardigheid vooral te danken aan zijn hoge koppel(kracht). Jeep heeft onlangs de Jeep Grand Cherokee Trackhawk geïntroduceerd, met een brute V8 met 717 pk en maar liefst 875 Nm aan koppel! In slechts 3,5 seconde heeft deze auto een snelheid bereikt van 96 km/h en de topsnelheid is met 289 km/h zeer indrukwekkend voor een SUV! In Amerika gaat deze auto ongeveer $80.000,00 kosten. Het zal mij niets verbazen als dit omgerekend ongeveer €200.000,00 in Nederland zal zijn.

 autonieuws  autonieuws  autonieuws

 Met welke van deze drie SUV-modellen zou jij wel eens op pad willen gaan?