Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Nieuw mobiliteitsidee in ontwikkeling!

5 april 2017

Ongeveer een jaar geleden is ProMobility gestart met het bedenken en uitwerken van een nieuw idee. Een revolutionair idee dat autorijden in de regio voorgoed gaat veranderen. Nee, we gaan geen Private Lease aanbieden. Daar zijn andere aanbieders veel beter in dan wij. Wij blijven ons richten op de MKB-ondernemer in de regio.

Particulier

Maar we gaan wel iets doen voor de particulier op het gebied van mobiliteit en het verplaatsen middels auto’s. En daar hebben we de hulp van het publiek bij nodig, de inwoners van Voorne Putten. We weten namelijk nog niet wélke auto’s we moeten gaan inzetten voor ons nieuwe idee. En daarom vragen wij het aan de toekomstige berijders van die auto’s.

Iedereen mag testrijden!

Vanaf volgende week dinsdag 11 april tot en met donderdag 13 april hebben wij van autodealers een aantal auto’s ter beschikking gesteld gekregen, die getest mogen worden door de inwoners van Voorne-Putten. Vanaf dinsdag staan de volgende auto’s bij ons op de stoep:

De Volkswagen UP!TRIMLINE_UPGP_MOVEUP_door-4_rim-C0D_lamp-8IB_color-B4B4_view-01

De Volkswagen Polo Comfortline

TRIMLINE_POLO_COMF_door-4_rim-CX9_lamp-8ID_color-0Q0Q_view-01

De Mini One 5 deurs

Mini 5 deurs

De Mini Countryman 5 deursMini Clubman

Iets voor jou?

Wil jij een van deze vier auto’s testen? Of misschien wel allemaal? Dat kan natuurlijk! Je hoeft hiervoor geen autokenner of autoliefhebber te zijn. Je moet alleen autorijden en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, that’s all!

Lijkt je dat wat? Stuur dan je email naar marc@promobility.nl of bel mij op telefoonnummer 0181-470070.

Ik hoor je graag.

Groet,

Marc Noyons