Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het ProMobility Veiligheidspakket: Alles voor veilige kilometers!

4 oktober 2016

Er komt een moment dat je instapt in je nieuwe leaseauto, de deur sluit, gas geeft en wegrijdt. Dan moeten we jou loslaten. In de periode daarvoor hebben we samen gezocht naar de auto die het beste bij jou past en de nodige voorbereidingen getroffen achter de schermen. Maar zodra jij achter het stuur zit, ben je zelf verantwoordelijk voor jouw veiligheid onderweg en voor die van anderen.

Veilig en verantwoord weggebruik is iets waar wij niet rechtstreeks invloed op kunnen uitoefenen. Maar we kunnen er wél voor zorgen dat jij goed beslagen ten ijs komt als het gaat om veiligheid. Dat doen we door te zorgen dat je alles bij de hand hebt als je onverhoopt schade rijdt of pech onderweg hebt. Een kapotte accu bijvoorbeeld (met stip op nummer één in de pechgevallen top tien) of een lekke band. Een defecte lamp, de verkeerde brandstof getankt of een technische storing. Die nare aanrijding met een klein paaltje dat je net niet zag. Of – nog vervelender – een botsing met een andere weggebruiker. Met hopelijk alleen schade aan de auto…

Praktische spullen voor veiligheid onderweg

Voor al deze vervelende momenten hebben wij het ProMobility Veiligheidspakket ontwikkeld. Een handige tas vol slimme en zinvolle veiligheidsartikelen, die eigenlijk iedereen altijd bij zich zou moeten hebben in de auto. Sterker nog, het zijn items die in het buitenland vaak al verplicht in je auto aanwezig moeten zijn!

Zo zitten er reflecterende veiligheidshesjes in die jou en jouw passagiers langs de kant van de weg of op de vluchtstrook goed zichtbaar maken. Een EHBO-trommel voor de nodige eerste hulp en twee lifehammers die jou helpen uit de auto te komen, mocht dat onverhoopt nodig zijn. Maar ook een gevarendriehoek om naderend verkeer te waarschuwen als je stilstaat op de weg of de vluchtstrook. Niet verplicht in Nederland (mits de alarmlichten nog werken) maar wel zinvol en veilig om neer te zetten bij je auto.

ProMobility Veiligheidspakket inhoud

 

Standaard in iedere ProMobility leaseauto

Iedere nieuwe ProMobility leaseauto gaat dus vanaf nu met zo’n veiligheidspakket de weg op. Voor alles waar je als autorijder niet op zit te wachten, maar wat je toch zomaar nodig zou kunnen hebben. Zo doen we voor elkaar wat we kunnen doen op het gebied van veiligheid.

Op vele veilige kilometers!

PS: Rijd jij al in een ProMobility leaseauto en wil jij ook graag zo’n ProMobility Veiligheidspakket in jouw auto? Stuur ons een e-mail en je ontvangt het pakket zo snel mogelijk!