Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘Zes miljard euro voor nul milieuwinst’

11 augustus 2016

Zes miljard euro heeft het ons allen dus gekost . . . . Hoeveel zegt u? Het is wel zeer oprecht van Staatssecretaris Wiebes om deze conclusie in de landelijke media met ons te delen!

Ik meen dat de nodige conclusies nu getrokken kunnen worden en dat er nu voor een meerjaren beleid gekozen moet worden waar een eerlijke marktwerking aan ten grondslag ligt. Wel dienen wij met elkaar onze verantwoordelijkheid te nemen, om vanuit het collectieve mobiliteitsvraagstuk, nieuwe CO2 arme , CO2 reducerende en/of CO2 neutrale initiatieven te initiëren en te omarmen. ProMobility elektrische auto

Regionale Mobiliteitsoplossingen

Vanuit ProMobility geloven wij in het opstarten van kleinschalige en regionale “groene” mobiliteitsoplossingen. Daarom zijn wij vanuit onze beide regio’s verkennende gesprekken gestart met meerdere partijen met als doel om vanuit de “groene” gedachte met meerdere mobiliteitsconcepten te komen, die zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt interessant kunnen zijn. Ons streven is om medio het eerste halfjaar van 2017 de nodige initiatieven te kunnen lanceren.

Op deze wijze nemen wij onze verantwoordelijkheid om een constructieve bijdrage te leveren aan het verminderen van de CO2 uitstoot met een duurzame en regionale aanpak. Ook hierin blijven wij trouw aan onze motto “Goed voor Elkaar”.

Meer weten?