Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ProMobility en TrafVic Kids

ProMobility heeft TrafVic Kids in haar hart gesloten. Ons motto ‘Goed voor Elkaar’ streven we na in de zakelijke dienstverlening, maar ook in onderlinge relaties en maatschappelijke betrokkenheid. En daarom ondersteunen we vanaf 2021 TrafVic Kids, het project dat specialistische hulp ontwikkelt voor kinderen die betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval. En in het ergste geval zelfs een dierbare zijn verloren.

€ 5.000 voor TrafVic Kids

Als zakelijke leasemaatschappij met honderden berijders op de weg nemen we onze verantwoordelijkheid in verkeersveiligheid. We maken onze berijders bewust van hun rijgedrag en de gevaren op de weg. We steunen TrafVic Kids door het project bij onze klanten onder de aandacht te brengen en onze berijders bewust te maken van hun rijgedrag. Ter gelegenheid van ons 15-jarig jubileum op 23 mei 2021, hebben we daarom € 5.000 gedoneerd aan TrafVic Kids. Marc en Dick overhandigen de waardecheque aan Frank Jansen, projectmanager TrafVic Kids. Met deze donatie willen de eigenaar-directeuren van ProMobility hun bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de behandelmethode van jonge verkeersslachtoffers. Frank (TrafVic Kids) nam de cheque in ontvangst en is blij met de donatie: “Verkeersveiligheid is van groot belang. Onze partner ProMobility neemt verkeersveiligheid gelukkig serieus en maakt haar berijders bewust van de verantwoordelijkheid die zij hebben als deelnemer aan het verkeer, maar is er óók als het onverhoopt toch misgaat. Hun steun aan het TrafVic Kids project is hier een perfect voorbeeld van. Zo’n behandelmethode opzetten en ontwikkelen kost veel tijd en geld. Sponsoren zoals ProMobility maken dit mogelijk en daar zijn wij hen ontzettend dankbaar voor.”

“Aandacht voor de traumatische impact op kinderen”

Marc en Dick zijn naast lokaal betrokken ondernemers in de zakelijke lease, ook beiden vader. “Toen we hoorden van TrafVic Kids wisten we meteen: hier moeten we iets mee. Als leasemaatschappij met honderden berijders op de weg hebben we wekelijks te maken met schade en leed door ongelukken. Ik heb nooit zó bewust stilgestaan bij de traumatische impact op kinderen. Een onbelicht onderwerp waar Fonds Slachtofferhulp terecht speciale aandacht aan besteedt met dit project”, aldus Marc Noyons. “Verkeersveiligheid staat bij ons hoog op de agenda. Als mobiliteitspartner zien we het als onze taak om onze berijders te attenderen op bewust rijgedrag. We communiceren daar veel over. TrafVic Kids is een geweldig project dat naadloos aansluit bij onze normen en waarden. ‘Goed voor Elkaar’ noemen we dat”, vertelt Dick Dekker.

TrafVic Kids is een project dat ons bedrijf en ons team aan het hart gaat. Als mobiliteitspartner, maar vooral als mens, vader of moeder. Daarom zetten we ons vanaf 2021 graag in voor TrafVic Kids. Vanuit onze expertise en met financiële ondersteuning.

Meer weten over Trafvic Kids? Lees dan hier verder: https://fondsslachtofferhulp.nl/projecten/trafvic-voor-kids.