Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Hoe introduceer je een nieuwe auto?

17 juli 2017

Autoreclames. Ze komen en gaan, de ene spectaculairder dan de ander. Velen ben je vast allang vergeten maar sommigen maken zoveel indruk, die blijven je heel je leven lang bij.

Herinneren jullie je deze reclame van Mercedes-Benz nog? Mercedez-Benz laat op een briljante manier zien hoe de ophanging omgaat met hobbels en kuilen. Deze reclame dateert alweer uit 2013 maar is goed blijven ‘hangen’. Dat heeft het merk goed voor elkaar!

En kunnen jullie je ook de reclame van de Peugeot 206 nog herinneren? Wie wil er nu niet in een nieuwe auto rijden? De persoon in deze reclame doet er alles aan om de Peugeot 206 te bemachtigen, je moet het maar aandurven!

Gisteren kwam er een nieuwe video online van de Jaguar E-PACE, de kleinere broer van de Jaguar F-Pace. Het zou goed kunnen dat ik me deze video over een aantal jaar nog steeds zal herinneren. Hoe het merk het dynamische karakter van deze nieuwe auto over weet te brengen? Bekijk daarvoor deze video. Tijdens de wereldpremière van de Jaguar E-PACE in Londen, heeft de auto een epische sprong van 15,3 meter lang gemaakt, compleet met een 270 graden draaiende beweging. De bovenstaande foto ziet het er al indrukwekkend uit, maar bekijk vooral de video nog een keer!

Welke autoreclame is jouw favoriet?

0
Reacties

Er zijn nog geen reacties

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *