Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit is ProMobility

ProMobility is een merkonafhankelijke autoleasemaatschappij die mobiliteit goed voor elkaar aanpakt. Met opgestroopte mouwen en recht door zee houdt ProMobility het MKB in de regio’s Zaanstreek en Voorne-Putten altijd in beweging met leaseconstructies op maat.

Goed voor Elkaar

Drie duidelijke woorden die onze belevingswereld prima weergeven. Goed voor Elkaar betekent dat wij willen dat alles klopt voor jou en voor ons. Van auto tot service, wij zetten graag een stapje extra. Ook als dat niet per se noodzakelijk is. Maar gewoon omdat we dat belangrijk vinden. We willen iets kunnen toevoegen aan jouw beleving achter het stuur. Daarom vind je bij ons geen standaard producten of kant en klare leaseoplossingen, maar maatwerk gebaseerd op jouw wensen. Zo is goed voor elkaar ook altijd goed voor jou.
Lees meer over zakelijk leasen

DE VRIJHEID VAN MOBILITEIT

Elkaars wereld in beweging brengen? Dat betekent vandaag de toekomst creëren. Een gedachte die ons motiveert bij alles wat wij doen voor jou. Hoe kunnen wij jou helpen bij het inslaan van nieuwe wegen? Of juist bij het benutten van de bekende weg? Vrijheid van mobiliteit brengt je op weg richting jouw bestemming.

Onze visie

Mooie dingen zien, goede ideeën uitwerken en de boel in gang zetten. Doelen stellen en hard werken om die te bereiken. Wij houden onszelf graag scherp en in beweging. Net als onze omgeving. Door het stimuleren van regionaal ondernemerschap bijvoorbeeld. Of door het leveren van een bijdrage aan de samenleving en het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek.
 

Zo zijn wij medeoprichter van de VP-inQbate Ondernemersprijs en organiseren wij jaarlijks [Z]aan de Wandel om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Daarnaast stimuleerden wij vanuit Bedrijvenvereniging Noorderveld-Molletjesveer de oprichting van Saenz: lokale productie van duurzame energie.
 

Die dynamiek van beweging, zien wij ook in autorijden. Een auto is een prachtig middel om van A naar B te gaan. Het geeft je de vrijheid om je omgeving te ontdekken, terwijl je zelf achter het stuur zit. Steeds een stap verder in de richting van jouw bestemming. Hoe dat voor jou het beste werkt, ontdekken wij graag samen met jou. Samen zetten we elkaars wereld in beweging. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Met ons kun je praten


Als je belt, mailt of bij ProMobility langskomt, dan praat je met ons! We geven je graag antwoord op jouw vragen. En we beloven jou: we zullen altijd je naam onthouden (in plaats van je kenteken).