Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Elektrisch leasen

Als zakelijke autoleasemaatschappij met een sterke focus op duurzaamheid, moedigt ProMobility elektrisch rijden aan. Natuurlijk in het belang van een duurzame wereld. Maar ook in het belang van jou, als ondernemer en berijder. Elektrisch rijden is een slimme, verstandige keuze in verschillende opzichten. Draag bij aan een gezonde leefomgeving en kies voor een toekomstbestendige mobiliteitsoplossing.

Meer weten over waterstof-elektrisch leasen

Het belang van duurzame mobiliteit

Met een aanzienlijk aandeel in het aantal auto’s op de weg, nemen we onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de verduurzaming van de regio’s Voorne- Putten en Zaanstreek. Door ondernemers te stimuleren mee te bewegen naar duurzame mobiliteit. Ofwel, elektrisch rijden. Met het doel om de CO2-uitstoot door zakelijke mobiliteit significant te reduceren.

De voordelen van elektrisch leasen

Waarom zou je als ondernemer, wagenparkbeheer of medewerker kiezen voor elektrisch rijden? Die overweging is per ondernemer of berijder en elk type bedrijf weer anders. Afhankelijk van de omvang van het wagenpark, het type bedrijfswagen, je bedrijfsresultaat, de inzet en het gebruik van de leaseauto. Toch kunnen we globaal vier voordelen van elektrisch leasen uiteenzetten, die voor nagenoeg ieder soort ondernemer en berijder opgaan.

Duurzame mobiliteit

Elektrisch rijden reduceert de CO2-uitstaat en draagt daardoor bij aan een schonere lucht. De CO2-uitstoot van een elektrische auto is over z’n hele leven gemiddeld 40 procent lager dan die van een benzineauto. Ook stroom wordt de komende jaren steeds groener, waardoor het verschil alleen maar groter wordt.

Toekomstbestendige keuze

Vanaf 2030 mogen alleen nog emissievrije auto’s worden verkocht. Nieuwe auto’s die vanaf 2030 op de markt komen moeten bijvoorbeeld 100% elektrisch zijn. Deze auto’s rijden dan op elektriciteit uit een batterij, waterstof-brandstofcel of zonnepanelen. Het is duidelijk dat elektrisch rijden de toekomst heeft.

Financieel interessant

In het Klimaatakkoord staat dat Nederland in 2030 49% minder CO2 moet uitstoten. In 2050 is dat 95%. Om die doelstellingen te behalen, stimuleert de Nederlandse overheid onder andere elektrisch rijden met verschillende stimuleringsmaatregelen, zoals een gunstige bijtelling die ieder jaar geleidelijk oploopt naar. Daarnaast zijn de maandelijkse kosten van een elektrische auto lager in vergelijking met een auto die op benzine of diesel rijdt. Een elektrische auto rijdt namelijk zuiniger en heeft minder onderhoud nodig.

Comfort en rijplezier

Elektrisch rijden is schoner, maar ook een stuk stiller en comfortabeler. En dat voelt goed! Elektrisch rijden geeft je een totaal nieuwe kijk op rijplezier. Alles gaat stil, snel en soepel in een elektrische auto. Manoeuvreer gemakkelijk door de stad, zonder geluids- en geuroverlast te veroorzaken.

Rekenvoorbeeld Benzine vs Elektrisch

Benzine
 123 gr/km

Volkswagen Golf

1.0tsi life 81kW

€31.380,-

Gewicht1.164kg
Energie etiketA
Co2 uitstoot123 gr/km
Brandstof per maand€154,22
Bijtelling (onder voorbehoud)22%
Range+/- 700km
€ 566,69 Leaseprijs per maand Excl. brandstof
Electrisch
 0 gr/km

Volkswagen ID.3

58kWh ev pro 107kW

€35.395,-

Gewicht1.712kg
Energie etiketA
Co2 uitstoot0 gr/km
Brandstof per maand€103,31
Bijtelling (onder voorbehoud)12%
Range362 km
€ 570,28 Leaseprijs per maand Excl. brandstof

Advies elektrisch leasen

Wil je de overstap maken naar duurzame mobiliteit? Laten we samen de mogelijkheden onderzoeken. Of het nu gaat om één leaseauto, of een wagenpark met tientallen bedrijfswagens, wij denken graag met je mee.

Vul hieronder je gegevens in, binnen 1 werkdag ontvang je een reactie van ons. Velden met een * zijn verplicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.