Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
“Ik hoef nergens meer over na te denken”

Erik Don – Eigenaar Don Plotter Service – sinds 2014 klant Na problemen te hebben gehad met een autodealer, besloot Erik zo’n 5 jaar geleden te gaan leasen bij ProMobility. “Ik wilde me niet langer druk hoeven maken en mijn tijd beter besteden.” Lees verder hoe het leasen bij ProMobility hem bevalt.

Lees meer
“Er was eens een leasemaatschappij in een boerderij…”

Wie weleens bij ons in Geervliet is geweest, weet dat we ons kantoor houden in een schitterende boerderij. Daar schuilt een mooi verhaal achter, want je belandt niet zomaar als zakelijke leasemaatschappij in een boerderij in een dorp met nog geen tweeduizend inwoners. Enthousiast vertelt Marc hoe dat zo is gekomen.

Lees meer
“Flexibel door korte lijntjes”

Hans Hansen – controller Ingenieursbureau IOB B.V. – klant sinds 2018. Met een respectabel wagenpark van zo’n 25 tot 35 auto’s leaset IOB bewust bij twee partijen: LeasePlan en ProMobility. “Dat houdt iedereen scherp”, vertelt Hans. Hoe ervaart hij het verschil tussen een grote landelijke en lokaal betrokken leasemaatschappij?

Lees meer
“Ik hang altijd met een glimlach op”

Ad Bominaar – Managing Director GoodLife – sinds 2007 klant. Al 12 jaar is hij trouw aan ProMobility. De persoonlijke aandacht, alsmaar vernieuwende services, het gevoel voor ondernemerschap en enthousiasme van het team zijn de redenen dat Ad graag bij ProMobility leaset. “Dat gevoel dat je ertoe doet heb je niet bij grote leasemaatschappijen, weet

Lees meer
Hoe onze bedrijfsbus het festival van Peter redde

Door pech met z’n gloednieuwe Audi A5 cabrio leek Peter z’n bezoek aan Lowlands afgelopen zomer in het water te vallen. Tot daar onze Richard opdook, met de ‘Goed voor Elkaar’ bus. Lees hoe de ProMobility bedrijfsbus het festival van Peter redde.

Lees meer
Appen en autorijden: gewoon niet doen

Appen en autorijden gaan niet samen. Dat weet je natuurlijk allang. Niemand doet het, zogenaamd. En toch hebben wij regelmatig met schades te maken veroorzaakt door de gevaarlijke combinatie van appen en autorijden. Dat is onnodig en simpelweg niet zo slim. De oplossing? Gewoon niet doen, vinden wij van ProMobility.

Lees meer
Open in onze calculaties: waarom en hoe?

Voor Marc Noyons, mede-eigenaar van ProMobility, is openheid in calculaties de normaalste zaak in de wereld. “Ik zou eerlijk gezegd niet weten hoe ik het anders zou moeten doen. Het is toch logisch dat je een klant laat zien waarvoor hij betaalt?” Marc vertelt over de transparante werkwijze van ProMobility.

Lees meer
“ProMobility dacht als enige in mogelijkheden”

 Marcus Groeneveld – COO en Co-founder Ciphix – sinds 2018 klant. Bijna een jaar geleden klopte Marcus Groeneveld, COO en één van de Co-founders van Ciphix, bij ProMobility aan. Ciphix stond nog in de kinderschoenen. In plaats van in beperkingen te denken, dacht Richard meteen in kansen en mogelijkheden. “Dat voelde gelijk goed”, vertelt Marcus.

Lees meer
Maak kennis met Sabine!

Heb je haar al ontmoet of aan de telefoon gehad? Dit is Sabine. De nieuwste topper van ons team in Geervliet. Ongelooflijk blij zijn we met deze leergierige spring in ’t veld! En jij Sabine? “Ik vind het super leuk!” Mooi, tijd om Sabine aan je voor te stellen.

Lees meer
Zo ervaart Niels Dekker [Z]aan de Wandel

Als zoon van initiatiefnemer Dick kent hij (Z)aan de Wandel als geen ander, net als de organisatie erachter. “Als manusje van alles heb ik veel aspecten van (Z)aan de Wandel gezien.” Dit jaar liep Niels Dekker 10 km. Hoe vond hij dat? En hoe heeft hij de afgelopen ervaren?

Lees meer
1 2 3 4 5 6 15