Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Zo ervaart Niels Dekker [Z]aan de Wandel

Als zoon van initiatiefnemer Dick kent hij (Z)aan de Wandel als geen ander, net als de organisatie erachter. “Als manusje van alles heb ik veel aspecten van (Z)aan de Wandel gezien.” Dit jaar liep Niels Dekker 10 km. Hoe vond hij dat? En hoe heeft hij de afgelopen ervaren?

Lees meer
Zo beleefde Frank [Z]aan de Wandel

Natuurlijk liepen ook tientallen bekenden van ProMobility mee met (Z)aan de Wandel afgelopen zondag. Zoals Frank van der Moolen van Broekhuis Business Services, één van onze leveranciers. “Als je intensief zakendoet met elkaar, is het ook leuk om de mens erachter te leren kennen”, vertelt Frank.

Lees meer
[Z]aan de Wandel door de ogen van Angela

Ze loopt al vanaf de eerste editie mee. Dit jaar liep Angela Ross voor team ProMobility, samen met haar kinderen, ex-man en vrienden. “Ik heb het nog nooit zo druk gezien”, vertelt ze. Lees hoe Angela de 2019-editie van (Z)aan de Wandel beleefde.

Lees meer
ProMobility en [Z]aan de Wandel, hoe zit dat?

Wat hebben een zakelijke leasemaatschappij en een initiatief om geld in te zamelen in de strijd tegen borstkanker met elkaar gemeen? Nou, meer dan je denkt! Betrokkenheid, samenwerken, persoonlijk contact en natuurlijk: Dick Dekker. Naast directeur van ProMobility is Dick namelijk ook initiatiefnemer van aan de Wandel.

Lees meer
“Alles kan. Alles wordt geregeld.”

Peter van Gelder – Directeur Van Braam-Minnesma – klant sinds 2018. Peter is niet zo van het massale. Bij ProMobility weet hij met wie hij praat. Dat vindt hij prettig. “Ik ken Dick uit de Zaanstreek. Dat doet gewoon makkelijker zaken. Zo simpel is het.” Hij is met Van Braam-Minnesma sinds 2018 tevreden klant van

Lees meer
“ProMobility denkt mee”

Rob Winkelhorst – Procurement Manager IHMG – sinds 2017 klant. “Een goede leasemaatschappij denkt mee met de klant en is niet alleen maar bezig met eigen commercieel belang”, vindt Rob. Hoe is dat volgens hem bij ProMobility gesteld? “Heel goed, ze verplaatsen zich altijd goed in onze situatie en alles is bespreekbaar”, licht hij toe.

Lees meer
Uit de praktijk: Goed voor elkaar, ook tijdens kraamtranen

Michelle van Fox-IT vertelt. Wat doe je als je auto er een paar dagen na de bevalling mee ophoudt en je overvallen wordt door kraamtranen? ProMobility bellen natuurlijk! Het overkwam Michelle. Ze belde Rens, haar redder in nood. En ze is er nog op vooruitgegaan ook, met de leaseauto die ze graag wilde.

Lees meer
Autotop en ProMobility: goed voor elkaar!

Als klant van ProMobility ben je vrij om zelf een garage te kiezen voor onderhoud en reparatie van je leaseauto. Maar, als je dan toch naar de mening vraagt van team ProMobility Zaanstreek, dan is ons advies unaniem en overtuigend: Autotop. Waarom? Omdat wij al jaren goed voor elkaar zijn!

Lees meer
“Als ondernemer voel ik mij thuis bij ProMobility”

Martijn van der Ende – eigenaar/directeur Netco – klant vanaf het eerste uur. Hij heeft 7 leaseauto’s van ProMobility rijden en is al jarenlang klant. “Ik heb zelfs een schitterend horloge gekregen, omdat ik klant vanaf het eerste uur ben.” Die persoonlijke aandacht is volgens Martijn, directeur van Netco Technology, typerend voor ProMobility.

Lees meer
Krosto en ProMobility: goed voor elkaar!

Je kent ‘m wel, onze slogan: ‘goed voor elkaar’. Maar, hoe uit zich dat in de praktijk? Hoe goed hebben onze klanten het voor elkaar met hun wagenpark en leaseauto’s? Maar ook: hoe zijn we onderling als zakenpartners goed voor elkaar?

Lees meer
1 2 3 4 5 6 14