Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

“Als ondernemer voel ik mij thuis bij ProMobility”

Martijn van der Ende – eigenaar/directeur Netco – klant vanaf het eerste uur Hij heeft 7 leaseauto’s van ProMobility rijden en is al jarenlang klant. “Ik heb zelfs een schitterend horloge gekregen, omdat ik klant vanaf het eerste uur ben.” Die persoonlijke aandacht is volgens Martijn, directeur van Netco Technology, typerend voor ProMobility. Hij legt

Lees meer
Krosto en ProMobility: goed voor elkaar!

Je kent ‘m wel, onze slogan: ‘goed voor elkaar’. Maar, hoe uit zich dat in de praktijk? Hoe goed hebben onze klanten het voor elkaar met hun wagenpark en leaseauto’s? Maar ook: hoe zijn we onderling als zakenpartners goed voor elkaar?

Lees meer
Van Wijngaarden BV en ProMobility: goed voor elkaar!

Je kent ‘m wel, onze slogan: ‘goed voor elkaar’. Maar, hoe uit zich dat in de praktijk? Hoe goed hebben onze klanten het voor elkaar met hun wagenpark en leaseauto’s? Maar ook: hoe zijn we onderling als zakenpartners goed voor elkaar?

Lees meer
CASE: Autopech in Italië… en dan?

Daar sta je dan. In de zomervakantie, met je hele gezin in Italië, met een kapotte voorruit door een gigantische hagelbui. A recipe for disaster, zou je denken. Nee hoor! Door snelle, professionele pechhulp hebben we de vakantie van Thomas en zijn gezin gelukkig gered.

Lees meer
“Ik voel me geen nummertje meer”

Jaap-Jan Landsaat – financieel directeur Zuiver, eigenaar Banketbakkerij Landsaat – klant sinds 2016. Jaap is financieel directeur van Zuiver, een Nederlands label met design meubels. Op dit moment rijden vijf accountmanagers een leaseauto van ProMobility. Binnenkort worden nog drie auto’s geleverd. Verschillende auto’s, maar stuk voor stuk representatief en kwalitatief.

Lees meer
Maak kennis met: Monique Kok

ProMobility is een merkonafhankelijke autoleasemaatschappij die werkt volgens het principe: Goed voor Elkaar. Dit betekent dat de zaken moeten kloppen voor jou, en voor ons. Maar, wie zijn wij dan? In deze rubriek maak je kennis met alle medewerkers van ProMobility. Deze keer spreken we met Monique Kok.

Lees meer
“Ik hoef niets te zeggen, hij weet precies wat ik wil”

Frank van Pelt – directeur ACW – klant sinds 2014. Inmiddels heeft ACW 21 auto’s met een leasecontract van ProMobility rijden: 13 bedrijfswagens en 8 personenwagens. Zelf heeft Frank niet veel met auto’s: “Als ze hun doel maar dienen.” Hij is blij dat ProMobility hem ontzorgt met zijn wagenpark.

Lees meer
Wat levert de haal- brengservice op?

Je kent het wel, er moet een leaseauto voor onderhoud naar de garage. Twee van je mensen, Peter en Erik, verdwijnen in de ochtend een uur om de auto van Peter weg te brengen. Later op de dag zijn ze nog een uur weg, om de auto weer op te halen. Dat kan efficiënter, met

Lees meer
Praktijkvoorbeeld: “een stap extra”

Als je een nieuwe auto leaset, wil je er het liefst morgen in rijden. Dat snappen wij. Helaas is de levertijd soms langer dan ons lief is. “Laatst nog. Bij drie auto’s. Onze klanten zouden initieel vier tot acht maanden moeten wachten. Dat hebben we verkort naar twee”, vertelt Richard. Geen standaard antwoord “Door er persoonlijk

Lees meer
Is jouw auto zomerklaar?

De zomer staat voor de deur. Oftewel, vakanties en uitstapjes! En dus ook meer en langere autoritten. Dan is het wel zo prettig dat je op je auto kunt vertrouwen. Plan daarom op tijd een onderhoudsbeurt in! Maak zorgeloze zomerkilometers Waar gaat de reis deze zomer naartoe? Met het gezin naar het Gardameer, samen naar

Lees meer
1 2 3 4 5 6 14