Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De werkplek van ProMobility Wormerveer

Geen gerestaureerde boerderij, zoals in Geervliet. Maar een ruimte in het pand van AutoTop. “Iedere dag zie ik ‘onze’ auto’s”, aldus Dick Dekker, mede-eigenaar van ProMobility. “Natuurlijk is een kantoor nodig, maar verbinding aangaan met mensen heeft niets met een fysieke locatie te maken. Dat gaat over contact maken. Ook buiten kantoor.”

Lees meer
“We hebben dezelfde werkwijze: afspraak is afspraak”

Patriek Duisdecker – directeur FKG architecten aan de Zaan – klant sinds 2019. Toen twee leasecontracten afliepen, pakte Patriek zijn kans om over te stappen naar ProMobility. “Ik ken Jeffrey en Dick uit het Zaanse netwerk en hoorde goede geluiden.” En, zijn die verwachtingen waargemaakt? Lees hier zijn ervaring.

Lees meer
“We zitten goed op één lijn”

Anouk Kef – directeur/eigenaar Flexitank Solutions – klant sinds 2017. ProMobility is haar eerste kennismaking met een zakelijke leasemaatschappij. “Meteen een schot in de roos”, vertelt ze. Haar broer, vader en Anouk zelf rijden alle drie naar tevredenheid een leaseauto via ProMobility. Lees hier de ervaring van Anouk.

Lees meer
“Hogere bijtelling brengt evenwicht in de markt terug”

Dick Dekker, mede-eigenaar van ProMobility. Per 1 januari 2020 verdubbelt het bijtellingstarief voor elektrische auto’s. Daardoor was er eind 2019 een grote run op elektrische auto’s. Ook bij ProMobility. Wat vindt Dick Dekker, mede-eigenaar van ProMobility, eigenlijk van die verhoging? “Ik snap dat berijders er niet blij mee zijn, maar persoonlijk vind ik het prettig

Lees meer
“Ik hoef nergens meer over na te denken”

Erik Don – Eigenaar Don Plotter Service – sinds 2014 klant. Na problemen te hebben gehad met een autodealer, besloot Erik zo’n 5 jaar geleden te gaan leasen bij ProMobility. “Ik wilde me niet langer druk hoeven maken en mijn tijd beter besteden.” Lees verder hoe het leasen bij ProMobility hem bevalt.

Lees meer
“Er was eens een leasemaatschappij in een boerderij…”

Wie weleens bij ons in Geervliet is geweest, weet dat we ons kantoor houden in een schitterende boerderij. Daar schuilt een mooi verhaal achter, want je belandt niet zomaar als zakelijke leasemaatschappij in een boerderij in een dorp met nog geen tweeduizend inwoners. Enthousiast vertelt Marc hoe dat zo is gekomen.

Lees meer
“Flexibel door korte lijntjes”

Hans Hansen – controller Ingenieursbureau IOB B.V. – klant sinds 2018. Met een respectabel wagenpark van zo’n 25 tot 35 auto’s leaset IOB bewust bij twee partijen: LeasePlan en ProMobility. “Dat houdt iedereen scherp”, vertelt Hans. Hoe ervaart hij het verschil tussen een grote landelijke en lokaal betrokken leasemaatschappij?

Lees meer
“Ik hang altijd met een glimlach op”

Ad Bominaar – Managing Director GoodLife – sinds 2007 klant. Al 12 jaar is hij trouw aan ProMobility. De persoonlijke aandacht, alsmaar vernieuwende services, het gevoel voor ondernemerschap en enthousiasme van het team zijn de redenen dat Ad graag bij ProMobility leaset. “Dat gevoel dat je ertoe doet heb je niet bij grote leasemaatschappijen, weet

Lees meer
Hoe onze bedrijfsbus het festival van Peter redde

Door pech met z’n gloednieuwe Audi A5 cabrio leek Peter z’n bezoek aan Lowlands afgelopen zomer in het water te vallen. Tot daar onze Richard opdook, met de ‘Goed voor Elkaar’ bus. Lees hoe de ProMobility bedrijfsbus het festival van Peter redde.

Lees meer
Appen en autorijden: gewoon niet doen

Appen en autorijden gaan niet samen. Dat weet je natuurlijk allang. Niemand doet het, zogenaamd. En toch hebben wij regelmatig met schades te maken veroorzaakt door de gevaarlijke combinatie van appen en autorijden. Dat is onnodig en simpelweg niet zo slim. De oplossing? Gewoon niet doen, vinden wij van ProMobility.

Lees meer
1 2 3 4 5 6 16