Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Hoe onze bedrijfsbus het festival van Peter redde

Door pech met z’n gloednieuwe Audi A5 cabrio leek Peter z’n bezoek aan Lowlands afgelopen zomer in het water te vallen. Tot daar onze Richard opdook, met de ‘Goed voor Elkaar’ bus. Lees hoe de ProMobility bedrijfsbus het festival van Peter redde.

Lees meer
Appen en autorijden: gewoon niet doen

Appen en autorijden gaan niet samen. Dat weet je natuurlijk allang. Niemand doet het, zogenaamd. En toch hebben wij regelmatig met schades te maken veroorzaakt door de gevaarlijke combinatie van appen en autorijden. Dat is onnodig en simpelweg niet zo slim. De oplossing? Gewoon niet doen, vinden wij van ProMobility.

Lees meer
Open in onze calculaties: waarom en hoe?

Voor Marc Noyons, mede-eigenaar van ProMobility, is openheid in calculaties de normaalste zaak in de wereld. “Ik zou eerlijk gezegd niet weten hoe ik het anders zou moeten doen. Het is toch logisch dat je een klant laat zien waarvoor hij betaalt?” Marc vertelt over de transparante werkwijze van ProMobility.

Lees meer
“ProMobility dacht als enige in mogelijkheden”

 Marcus Groeneveld – COO en Co-founder Ciphix – sinds 2018 klant. Bijna een jaar geleden klopte Marcus Groeneveld, COO en één van de Co-founders van Ciphix, bij ProMobility aan. Ciphix stond nog in de kinderschoenen. In plaats van in beperkingen te denken, dacht Richard meteen in kansen en mogelijkheden. “Dat voelde gelijk goed”, vertelt Marcus.

Lees meer
Maak kennis met Sabine!

Heb je haar al ontmoet of aan de telefoon gehad? Dit is Sabine. De nieuwste topper van ons team in Geervliet. Ongelooflijk blij zijn we met deze leergierige spring in ’t veld! En jij Sabine? “Ik vind het super leuk!” Mooi, tijd om Sabine aan je voor te stellen.

Lees meer
Zo ervaart Niels Dekker [Z]aan de Wandel

Als zoon van initiatiefnemer Dick kent hij (Z)aan de Wandel als geen ander, net als de organisatie erachter. “Als manusje van alles heb ik veel aspecten van (Z)aan de Wandel gezien.” Dit jaar liep Niels Dekker 10 km. Hoe vond hij dat? En hoe heeft hij de afgelopen ervaren?

Lees meer
Zo beleefde Frank [Z]aan de Wandel

Natuurlijk liepen ook tientallen bekenden van ProMobility mee met (Z)aan de Wandel afgelopen zondag. Zoals Frank van der Moolen van Broekhuis Business Services, één van onze leveranciers. “Als je intensief zakendoet met elkaar, is het ook leuk om de mens erachter te leren kennen”, vertelt Frank.

Lees meer
[Z]aan de Wandel door de ogen van Angela

Ze loopt al vanaf de eerste editie mee. Dit jaar liep Angela Ross voor team ProMobility, samen met haar kinderen, ex-man en vrienden. “Ik heb het nog nooit zo druk gezien”, vertelt ze. Lees hoe Angela de 2019-editie van (Z)aan de Wandel beleefde.

Lees meer
ProMobility en [Z]aan de Wandel, hoe zit dat?

Wat hebben een zakelijke leasemaatschappij en een initiatief om geld in te zamelen in de strijd tegen borstkanker met elkaar gemeen? Nou, meer dan je denkt! Betrokkenheid, samenwerken, persoonlijk contact en natuurlijk: Dick Dekker. Naast directeur van ProMobility is Dick namelijk ook initiatiefnemer van aan de Wandel.

Lees meer
“Alles kan. Alles wordt geregeld.”

Peter van Gelder – Directeur Van Braam-Minnesma – klant sinds 2018. Peter is niet zo van het massale. Bij ProMobility weet hij met wie hij praat. Dat vindt hij prettig. “Ik ken Dick uit de Zaanstreek. Dat doet gewoon makkelijker zaken. Zo simpel is het.” Hij is met Van Braam-Minnesma sinds 2018 tevreden klant van

Lees meer
1 2 3 4 5 6 15