Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Wij maken leasen echt leuk! Voor jou en voor ons.

12 september 2017

Een auto leasen wordt steeds populairder. Er is een aantal redenen waarom je hiervoor zou kunnen kiezen. Eerder schreven we al een blog met de 9 meest gehoorde argumenten.

Toch is niet altijd heel duidelijk wat leasen precies inhoudt en hoe het werkt. Wat zijn de voordelen van zakelijk leasen? Wat is het verschil tussen financial lease en full operational lease? En dan de auto nog, hoe gaat dat in zijn werk?

In onderstaande animatie leggen we je op een eenvoudige manier de verschillende leasevormen uit en hoe we uiteindelijk samen een auto kopen! Het leukste gedeelte voor jou én voor ons.

Eerst kennismaken, dan leasen
Voordat wij als merkonafhankelijke leasemaatschappij jou het allerbeste aanbod kunnen doen, maken we graag eerst kennis met jou. Net zoals jij ons vast ook eerst wilt leren kennen.

Volg onze LinkedIn pagina voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar. En de koffie en thee ook!

 

 

1
Reacties
Rob van Drimmelen - 18/09/2017

Duidelijk verhaal. Zeer geschikt voor de nieuwe leaserijder die op weg moet worden gebracht.
Voor bestaande leaserijders die je naar je toe wenst te krijgen is de promofilm wat lang. Leuke animatie

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *