Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ik vertrouw ze blind”

2 juni 2020

Recent hebben we drie elektrische KIA Niro’s afgeleverd bij M&O Techniek. Een bewuste keuze van de technisch installateur in de Zaanstreek. “Als installatiebedrijf hebben we een voorbeeldfunctie als het gaat om verduurzamen”, aldus technisch directeur Erik Dell. Ook de directie rijdt hybride of elektrisch.

De relatie van M&O Techniek en ProMobility gaat bijna 15 jaar terug. Inmiddels least M&O Techniek zo’n 30 bedrijfsbussen en 8 personen auto’s bij ProMobility. “In het jaar 2006 was ons wagenpark sterk verouderd. Het zag er gewoon niet meer uit en was niet meer op te knappen met af en toe een nieuwe auto kopen. We moesten grootschalig vernieuwen.” Erik vroeg een aantal offertes op bij verschillende leasemaatschappijen. Zo ook bij ProMobility. “De klik was er meteen. Dick was net begonnen. Het kleinschalige en persoonlijke sprak mij aan.” Inmiddels is hij al bijna toe aan de vierde lichting auto’s en is ook ProMobility flink gegroeid. Hoe zit het nu met dat kleinschalige en persoonlijke? “Ik ervaar nog steeds dezelfde aandacht en de band is alleen maar sterker geworden.”

Maatschappelijk betrokken

M&O Techniek heeft geen eigen wagenparkbeheerder. Die taak ligt bij ProMobility. Erik onderhoudt zelf het contact. “Als ik Dick, Jeff of Finn bel, dan hoef ik maar iets te roepen en het wordt geregeld. Ik vertrouw ze blind.” Net als ProMobility voelt ook Erik zich met M&O Techniek sterk maatschappelijk betrokken en heeft het bedrijf de nodige MVO-certificaten. “Lang niet iedereen heeft dat, maar voor ons is dat een vanzelfsprekendheid. Ook daarin klikt het tussen ons.”