“Naar ProMobility bellen is een feestje”

11 september 2024

Bij Goodlife Pharma weten ze wat klantgerichtheid betekent. Sinds hun samenwerking met ProMobility in 2015 hebben ze hun wagenpark van leaseauto’s en fietsen steeds verder uitgebreid. Koen Perenboom en Jurgen Kok, beide directeuren bij Goodlife, delen hun ervaringen over de persoonlijke en flexibele benadering van ProMobility.

Een nieuwe standaard in leasen

Koen en Jurgen hebben samen een indrukwekkend wagenpark van twaalf leaseauto’s en vijf leasefietsen opgebouwd voor hun medewerkers en zichzelf. Deze keuze weerspiegelt niet alleen hun groei, maar ook hun waardevolle relatie met ProMobility. Koen vertelt: “Het was een verademing om van een grote, onpersoonlijke leasemaatschappij over te stappen naar ProMobility. De persoonlijke benadering sluit helemaal aan bij onze werkwijze.” Jurgen vult aan: “Wat wij bijzonder vinden aan ProMobility is hun flexibiliteit en het vermogen om mee te denken. Waar wij behoefte hebben aan maatwerk en snelle service, staat ProMobility altijd klaar. Ze maken hun beloftes waar en verrassen ons regelmatig met hun betrokkenheid.”

Flexibiliteit en maatwerk: gezamenlijke kernwaarden

Bij Goodlife draait alles om maatwerk. Koen legt uit: “Wij hebben geen strikte autoregeling. Medewerkers kunnen kiezen wat hen bevalt, zolang het binnen de financiële kaders past. ProMobility biedt dezelfde flexibiliteit en denkt met ons mee over de beste oplossingen.”

Een bijzonder voorbeeld van deze flexibele aanpak is een situatie met een nieuwe medewerker. Deze medewerker had bij zijn vorige werkgever een jaar gewacht op een BMW iX3 en wilde deze graag meenemen naar Goodlife. Helaas trok zijn vorige werkgever op het laatste moment deze mogelijkheid in. Koen vertelt: “ProMobility heeft toen alles op alles gezet om alsnog een nieuwe BMW iX3 te regelen voor deze medewerker. Zelfs nog in een mooiere kleur en een betere uitvoering. De auto stond een dag voordat hij bij ons begon klaar. Dit soort verrassingen laat zien dat ProMobility net dat extra stapje zet.”

Jurgen voegt toe: “Dat is precies wat wij waarderen aan ProMobility. Wanneer we een ‘nee’ horen, gaan zij juist harder lopen om een oplossing te vinden. Het is een benadering die wij ook hanteren in ons werk bij Goodlife.”

Fietslease: een verlengstuk van gezondheidsbeleid

Bij Goodlife is fietslease een waardevolle aanvulling op hun mobiliteitsbeleid. En dat is geen toeval. Als farmaceutisch bedrijf staat gezondheid centraal in hun missie en dagelijks werk. Het aanbieden van fietsen via ProMobility onderstreept hun toewijding aan een gezonde levensstijl. Koen legt uit: “Door fietsen aan te bieden, stimuleren we onze medewerkers om actief te blijven en regelmatig te bewegen. Dit sluit perfect aan bij onze bedrijfsfilosofie en bevordert een gezonde werkcultuur.”

De relatie met ProMobility: meer dan alleen zakelijk

De relatie met ProMobility is niet alleen puur zakelijk; het is ook persoonlijk. Koen vertelt: “We hebben regelmatig contact met Finn en Cora. Als we met elkaar bellen, dan is dat echt een feestje. Het is prettig dat ProMobility niet alleen professioneel is, maar ook een warme en persoonlijke benadering heeft.” Jurgen voegt toe: “Het gaat niet alleen om de auto’s en fietsen. Het gaat om de manier waarop ProMobility zich betrokken bij ons voelt. Dat maakt het verschil.”

Terug naar alle blogs