“Alles wordt goed geregeld, dat geeft rust”

11 oktober 2024

Myriam den Blanken, operationeel directeur bij UniKidz, deelt haar ervaringen met ProMobility. De samenwerking begon bij haar vorige werkgever en heeft zich doorgezet bij UniKidz. Myriam vertelt hoe ProMobility haar ondersteunt in het leaseproces en hoe ze samen werken aan toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen.

Een warm ontvangst

Myriam’s relatie met ProMobility begon bij haar vorige werkgever. “Daar had ik al een warme band met ProMobility. Toen ik naar UniKidz ging, wilde ik natuurlijk mijn leaseauto meenemen. Jeffrey, mijn eerste contactpersoon bij ProMobility, heeft alles geregeld zodat ik met mijn auto verder kon. Later heeft hij een nieuwe auto voor me geregeld die perfect voldeed aan mijn wensen.”

Eenvoud en efficiëntie in het leaseproces

Bij UniKidz heeft ProMobility inmiddels vijf leasecontracten verzorgd. “Het proces is echt naadloos. Onlangs hebben we drie nieuwe leaseauto’s besteld. Binnen twee weken stonden ze klaar. Het enige wat ik hoefde te doen, was een e-mail sturen en de rest werd professioneel afgehandeld.” Myriam benadrukt hoe fijn het is dat ze zich geen zorgen hoeft te maken over het leaseproces. “Auto’s leasen ligt ver bij onze core business vandaan. Ik heb er eerlijk gezegd niet veel mee. Het is heerlijk dat ik er verder geen omkijken naar heb. Jeffrey heeft me bij het begin uitstekend geholpen. En bij de opvolgende zaken heeft Finn het autogedeelte overgenomen. Dit voelt ontzettend veilig en vertrouwd. Het beleid dat we samen hebben afgestemd en de duidelijke afspraken in de overeenkomst zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Het feit dat ik weet dat alles goed geregeld is, geeft me veel gemoedsrust.”

Nieuwe vormen van mobiliteit in de toekomst

Myriam legt uit hoe ProMobility meedenkt over verdere mobiliteitsoplossingen: “Jeffrey heeft me al een paar keer aangespoord om te kijken naar andere vormen van mobiliteit, zoals MaaS, CO2-rapportage en fietslease. Ik wist natuurlijk wel dat we daar iets mee moesten, maar door de drukte van het dagelijkse werk had ik er nog geen prioriteit aan gegeven. Gelukkig heeft Jeffrey me eraan herinnerd en ben ik met Omar in contact nu om deze mogelijkheden verder te onderzoeken. Het is fijn dat ProMobility zo proactief is en meedenkt. Ze zorgen ervoor dat we niet alleen nu goed zitten, maar ook voorbereid zijn op de toekomst.”

Terug naar alle blogs