“Alles onder één dak”

26 juli 2024

Robert Vissers is eigenaar van Migomo, een elektrotechnische groothandel die hij heeft overgenomen van zijn ouders. Hij kwam voor het eerst in contact met ProMobility via de ondernemersvereniging van Hellevoetsluis. Hier begon de relatie langzaam vorm te krijgen.

Onze vestigingsmanager in Geervliet, Richard Vos, kent Robert al een tijdje vanuit de ondernemersvereniging. Zijn ouders runden destijds het bedrijf. Zij kozen ervoor om het wagenpark grotendeels zelf te financieren, met eigen voertuigen. Daar kwam verandering in toen Robert het roer overnam. Sinds zomer 2023 hebben we voor zijn collega een auto ingezet, een nieuwe bedrijfsbus in de zakelijke lease opgenomen en ook Robert leaset zijn nieuwe auto via ProMobility.

Robert vindt het vooral erg prettig om nergens meer naar om te hoeven kijken, sinds hij leaset bij ProMobiity: “Richard en zijn team ontzorgen ons echt. Alles is onder één dak, dat is gewoon erg gemakkelijk. Leasen is een goede constructie voor ons gebleken, vooral omdat het onderhoud en alle andere zaken nu ook goed zijn geregeld.”

“Meer tijd over en minder gedoe”

Het gemak en de service spelen een cruciale rol voor Robert en zijn team: “Het totaalpakket is gewoon compleet. Van onderhoud tot aan het regelen van zomer- en winterbanden. Dat levert veel tijd op en kost ons minder gedoe, vooral omdat ons bedrijf ook nog eens groeit en we alle energie in die groei willen steken.” Over het contact met Richard en de rest van het team van ProMobility Geervliet, zegt Robert: “Ja, het contact met Richard is uitstekend. Het is een enthousiast team dat ons goed ondersteunt. Je merkt gewoon dat ze hun zaakjes goed op orde hebben. Dat hebben wij ook, zo werken we graag. En het werkt gewoon goed als je een vergelijkbare benadering hebt als bedrijf.”

Terug naar alle blogs