“Dankzij ProMobility kan ik mijn bedrijf laten groeien”

18 juli 2024

Bij ProMobility zetten we ons in voor een persoonlijke aanpak en gaan we verder dan andere leasemaatschappijen. Vertrouwen is wat ons betreft de basis van iedere samenwerking. Dit geldt ook voor onze relatie met Ron Verhiest van Juice Battery Care, die sinds 2013 een hechte band heeft opgebouwd met Richard, onze vestigingsmanager in Geervliet.

Eerste ontmoeting

Ron ontmoette Richard voor het eerst toen hij nog voor zijn oude werkgever werkte. “Toen ik nog in loondienst was, had ik al contact met Richard over leaseauto’s”, vertelt Ron. In 2020 besloot Ron om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Het leasen van een auto bleek als zzp’er echter geen gemakkelijke opgave. “Veel bedrijven namen me niet serieus, maar Richard wel. Hij vertrouwde op mijn ambities als zelfstandige”, zegt Ron.

Toen Ron een grote opdracht binnenhaalde waarbij ook auto’s betrokken waren, wendde hij zich opnieuw tot ProMobility. Dankzij deze grote opdracht ontstond er een grotere behoefte aan het leasen van auto’s. Wederom kon Ron rekenen op de ondersteuning van ProMobility.

Verschil in aanpak

Bij de opstart van de Nederlandse vestiging van het Britse Juice Energy is een servicebedrijf overgenomen, inclusief een bestaande vloot leaseauto’s die nu nog bij andere, grotere leasemaatschappijen zijn ondergebracht. Ron merkt duidelijk verschil in aanpak. “Bij die grote jongens ben je gewoon een nummer. Bij ProMobility voel je je echt gewaardeerd.”

Dichtbij en persoonlijk contact

Een leuk detail is dat Ron slechts 1 kilometer van de vestiging van ProMobility in Geervliet woont. “Het is fijn om zo dichtbij te zijn. Ik rij gewoon even langs bij Richard en we bespreken alles in de meeting room van de boerderij in Geervliet. Het persoonlijke contact maakt het verschil”, vertelt Ron. Over de samenwerking met Richard zegt Ron: “Richard helpt me bij het kiezen van de juiste voertuigen. We kijken naar de beschikbaarheid en wat voor mij het beste zou werken. Uiteindelijk hebben we recent gekozen voor een mix van Peugeot Expert-bussen en Peugeot Partner-bussen, omdat deze goed aansluiten bij de huidige behoeften en ons budget.” Ron waardeert de merkenonafhankelijkheid van ProMobility. “We zitten niet vast aan één merk. We kunnen kiezen wat het beste bij ons past. Dat geeft een fijn gevoel van vrijheid en flexibiliteit,” legt hij uit.

Een langdurige samenwerking

Ron en Richard hebben samen een solide basis gelegd voor een langdurige samenwerking. “Het vertrouwen dat Richard in mij stelde vanaf het begin heeft echt indruk gemaakt. Dat zorgt ervoor dat ik steeds weer bij ProMobility terugkom”, besluit Ron tevreden.

Bij ProMobility zijn we er trots op om ondernemers zoals Ron te ondersteunen met onze persoonlijke aanpak en flexibele oplossingen. Wil je meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder

Terug naar alle blogs