ProMobility Fiets-naar-je-Werk-Dag

12 augustus 2024

Vandaag was het eindelijk zover: de ProMobility Fiets-naar-je-Werk-Dag! Oorspronkelijk stond deze gepland voor 16 mei, maar die dag viel letterlijk en figuurlijk in het water. Gelukkig kregen we vandaag een herkansing. En wat voor één! Terwijl de Tour de France Femmes vandaag in Rotterdam van start ging en vervolgens over ons mooie eiland Voorne Putten sjeesde, maakten wij ons op voor ons eigen fietsfestijn. En dat op onze eigen ProMobility Leasefietsen!

Het was een feest op wielen: iedereen kwam vrolijk op z’n leasefiets naar kantoor. De zon scheen heerlijk en de sfeer zat er meteen goed in. Bij aankomst stond er een heerlijk ontbijt voor ons klaar, verzorgd door onze mobiliteitsadviseur Sylvia Oonk. Versgebakken broodjes, sapjes, en natuurlijk goede koffie – wat wil je nog meer?

Fietsen naar het werk op je leasefiets zorgt ervoor dat je even lekker je hoofdleegmaakt voordat je aan de dag begint. Het geeft je energie, het is gezellig en je begint je dag met een frisse blik. En als je ’s avonds weer naar huis fietst, is je hoofd weer lekker leeg na een dag ha

rd werken. Een fiets leasen is eenvoudig en snel geregeld bij ProMobility, met als bijkomend voordeel dat het voor de werkgever fiscaal aantrekkelijk is en voor de werknemer tot 30% voordeliger kan zijn dan zelf een fiets kopen.

Wat ons betreft is de Fiets-naar-je-Werk-Dag een traditie die we volgend jaar zeker weer voortzetten – hopelijk met hetzelfde zonnetje als vandaag. 🚴‍♀️🌞

 

Terug naar alle blogs