“Snelle service en korte lijnen”

21 augustus 2024

Myko Veken is zelfstandig loodgieter in de Zaanstreek en broer van Finn Veken, onze leaseadviseur. Ongeveer een jaar geleden besloot hij zijn mobiliteitsbehoeften via ons te regelen. Hier is zijn verhaal.

Van fietsen naar een personenauto

“Mijn eerste ervaring met leasen bij ProMobility begon met twee elektrische fietsen”, vertelt Myko. “Dat was ongeveer een jaar geleden. Het leek me simpelweg verstandiger om die kosten op de zaak te zetten.” Sinds kort leaset Myko ook een Volkswagen Tiguan voor privégebruik. “Ik heb de auto nu een paar weken. Alles ging snel; binnen anderhalve maand hebben we getekend en is de auto aan afgeleverd. Het is een grote auto met veel ruimte voor ons gezin met twee kleine kinderen, perfect voor mijn huidige situatie.”

De toekomst van Myko’s wagenpark

Myko heeft ook een bedrijfswagen, die hij zelf heeft gekocht. Hij heeft ambitieuze plannen voor zijn bedrijf. “Ik ben van plan om te groeien en meer mensen in te schakelen. Dat betekent waarschijnlijk ook meer bussen en misschien nog meer fietsen. Ik overweeg zeker om dan meer voertuigen via ProMobility te leasen. Leasen is naar mijn idee een stuk interessanter dan aanschaffen, zeker met de investering van bijvoorbeeld elektrische bedrijfsbussen.”

Klantgerichtheid en vertrouwen

Als broer van onze leaseadviseur Finn heeft Myko een unieke kijk op onze dienstverlening. “Iedereen bij ProMobility is super aardig. Ik heb veel vertrouwen in het team. Altijd tijd voor een bakje koffie, dat vind ik belangrijk. Mijn broer doet een geweldige job hier en dat vind ik leuk om te zien.” Myko waardeert ook de snelheid en efficiëntie van ProMobility. “Als ik binnenkom, worden dingen meteen geregeld. Het is prettig dat er zulke korte lijnen zijn.”

Terug naar alle blogs