Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
“IK VOEL ME GEEN NUMMERTJE MEER”

Jaap is financieel directeur van Zuiver, een Nederlands label met design meubels. Op dit moment rijden vijf accountmanagers een leaseauto van ProMobility. Binnenkort worden nog drie auto’s geleverd. Verschillende auto’s, maar stuk voor stuk representatief en kwalitatief.

“Dat vind ik belangrijk. ProMobility heeft vervolgens meegedacht welke auto’s het beste bij ons passen. Samen hebben we een assortiment afgesproken. Onze buitendienst heeft dus wel keuzevrijheid, maar binnen een bepaalde range. Dat werkt heel goed”, vertelt Jaap. Daarnaast is hij eigenaar van Banketbakkerij Landsaat. “Daar rijden twee bestelauto’s met ingebouwde koelbox.”

“Ik waardeer de lokale betrokkenheid”

Eerst leasete hij bij een andere, grotere leasemaatschappij. Daar was hij niet per se ontevreden over, maar toen hij Dick Dekker ontmoette tijdens een lokaal ondernemersnetwerk in de Zaanstreek, besloot hij toch over te stappen naar ProMobility. Waarom? “Om de lokale betrokkenheid van ProMobility. Ze steunen goede doelen en zijn betrokken bij lokale initiatieven. Dat waardeer ik.”

Nu is Jaap geen ‘nummertje’ meer, zoals hij dat bij de vorige leasemaatschappij heeft ervaren, maar heeft bij een persoonlijke band met ProMobility. “Ik heb regelmatig contact met Dick, Jeffrey en Finn. Als we een nieuwe auto willen leasen, zet ik een aanvraag uit en regelen zij de rest. Ze kennen mijn wensen en verwachtingen, dat is prettig.”

“Soepel en professioneel”

En wat brengt de toekomst? “Het gaat goed, zowel bij Zuiver als Banketbakkerij Landsaat. Dus ik verwacht de komende jaren nog meer auto’s te leasen.” Bij ProMobility? “Ja, om de persoonlijke service en het meedenken. Kijk, een BMW is overal hetzelfde. Het gaat om de communicatie en het afhandelen. Dat is heel soepel en professioneel bij ProMobility.”

“IK HOEF NIETS TE ZEGGEN, HIJ WEET PRECIES WAT IK WIL”

Inmiddels heeft ACW 21 auto’s met een leasecontract van ProMobility rijden: 13 bedrijfswagens en 8 personenwagens. Zelf heeft Frank niet veel met auto’s: “Als ze hun doel maar dienen.” Hij is blij dat ProMobility hem ontzorgt met zijn wagenpark.

De samenwerking tussen ProMobility en ACW is zo’n vijf jaar geleden ontstaan, naar aanleiding van een e-mail van Marc, gericht aan Frank. “Ik kende Marc helemaal niet, maar zijn manier van benaderen sprak me aan. Een persoonlijke e-mail waaraan ik kon zien dat hij zich had verdiept in ons bedrijf. Dat kan ik waarderen, zo werken wij zelf ook. Vandaar dat we een kop koffie zijn gaan drinken”, vertelt Frank over het begin van de samenwerking.

“Snel schakelen met een klein team”

Het persoonlijke contact is de reden dat Frank nog steeds trouw is aan ProMobility. “Het is een klein team dat snel schakelt, dat is prettig. Ik heb Richard of Rens altijd zo te pakken als ik iets wil weten of moet regelen. Als ze even druk zijn, bellen ze binnen afzienbare tijd terug.” Bij de bestelling van een nieuwe auto komt Richard persoonlijk langs. “Hij was hier vorige week nog.”

“Richard weet precies wat ik belangrijk vindt”

Frank heeft de afgelopen jaren een flinke groei met ACW doorgemaakt. Ook het aantal leaseauto’s van ProMobility neemt ieder jaar toe. “We begonnen met één auto in 2014. In 2016 waren dit er negen en nu rijden er dus 21 auto’s.” Bij het afsluiten van een nieuw contract hoeft hij slechts een seintje te geven aan Richard, die zijn wensen en verwachtingen kent. “Ik hoef verder niets te zeggen. Hij weet wat ik wil, met de trekhaak en belettering bijvoorbeeld, en stelt meteen een offerte op. Die kijk ik nog wel na, maar is eigenlijk altijd zonder aanpassingen meteen akkoord.”

“DE SERVICE VAN PROMOBILITY IS WAANZINNIG! ZOEK JE EEN GOED LEASEBEDRIJF WAAR ZE JE ECHT HELPEN? ZOEK DAN NIET VERDER!”
“VOORUITKIJKEN EN MEEDENKEN”

Sinds 2013 lease ik mijn auto bij ProMobility. Vooral de persoonlijke benadering en oplossingsgerichtheid van de medewerkers spreekt mij aan. Ze kijken vooruit en denken met je mee. Dat merkte ik bijvoorbeeld bij de aanschaf van mijn huidige auto. Eigenlijk zou ik nog een jaar wachten, maar adviseur Richard Vos stuitte op een Audi Q7 e-tron. Dit vond hij absoluut dé auto voor mij. Hij werkte zijn idee verder uit en deed een goed voorstel. Dat vind ik sterk. Ze winden er geen doekjes om. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

“WIJ BEGRIJPEN ELKAAR GOED ALS REGIONALE ONDERNEMERS. DAT WERKT PERFECT!”
“GOED ADVIES VAN ÉCHTE AUTOLIEFHEBBERS”

Vanaf de start van ProMobility ben ik al klant. Aangestoken door het enthousiasme en het lef van Marc Noyons om samen met Dick Dekker een nieuwe autoleasemaatschappij te starten tussen de grote gevestigde jongens. Het leukste vind ik het proces van het zoeken naar een nieuwe auto, samen met adviseur Richard Vos. Hij is net als ik een autoliefhebber. We bepalen de specificaties, gaan op zoek en kopen uiteindelijk in nauw overleg de perfecte auto. ProMobility is flexibel en transparant: zo kun je zonder gedoe een auto leasen.

“DE TRANSPARANTIE EN DUIDELIJKHEID IN HET WERK VAN PROMOBILITY VIND IK BIJZONDER PRETTIG.”
“SAMEN NAAR DE DEALER OM MIJN NIEUWE AUTO IN ONTVANGST TE NEMEN. GEWELDIG TOCH?”

De dag dat ik mijn nieuwe Toyota Auris Touring Sports mocht ophalen staat mij nog helder voor de geest. Aangezien ik mijn oude leaseauto niet omwisselde maar overnam van ProMobility, had ik vervoer nodig richting de dealer. Heel attent haalde Richard Vos mij op bij Rotterdam CS om vervolgens samen mijn nieuwe auto bij de dealer in ontvangst te nemen. Hij vond dat merkbaar net zo leuk als ikzelf; geweldig om te ervaren!

Mijn samenwerking met de mensen van ProMobility is vooral erg persoonlijk. Afspraken komen ze altijd na en ze denken goed mee over vraagstukken die wij hebben op het gebied van mobiliteit. Daarbij kijken ze nooit naar één berijder of auto, maar naar het hele wagenpark. Als er een probleem is, gaan ze tot het uiterste om het op te lossen. Zo tankte een collega ooit langs de snelweg per abuis benzine in een Polo Diesel. Erg vervelend, maar ProMobility pakte het snel, nuchter en doortastend op. Door hun oplossingsgerichte en vooral meedenkende houding bleven voor ons de kosten en zorgen beperkt.

“SAMEN NAAR DE DEALER OM MIJN NIEUWE AUTO IN ONTVANGST TE NEMEN. GEWELDIG TOCH?”
“SAMEN ZIJN WE GAAN ZOEKEN EN WE VONDEN UITEINDELIJK MIJN IDEALE AUTO.”

Toen ik een aantal jaar geleden toe was aan een andere auto, wilde ik graag een auto importeren uit Duitsland. ProMobility is – met haar specialistische kennis op het vlak van auto-import – bij uitstek de partij die je daarbij goed bij kan ondersteunen. Samen zijn we gaan zoeken en we vonden uiteindelijk mijn ideale auto. Ik houd van korte lijnen, direct zakendoen en stappen zetten. ProMobility is precies zo. De samenwerking verloopt prettig en de service is prima. Ik promoot ProMobility dus regelmatig in mijn netwerk.

“PROMOBILITY IS FLEXIBEL EN TRANSPARANT: ZO KUN JE ZONDER GEDOE EEN AUTO LEASEN.”
“PROMOBILITY WERKT OPLOSSINGSGERICHT EN BIEDT MAATWERK IN PLAATS VAN STANDAARD LEASECONSTRUCTIES.”

Marc Noyons – één van de oprichters van ProMobility – leerde ik kennen in de Ronde Tafel 108. Door de persoonlijke benadering en de flexibiliteit in het zaken doen, ben ik klant geworden. ProMobility werkt oplossingsgericht en biedt maatwerk in plaats van standaard leaseconstructies. Verder doen de medewerkers graag een stap extra op het vlak van service. Zo kreeg ik onlangs de uitnodiging om in de Porsche van ProMobility te rijden! Daar ga ik binnenkort zeker een keer gebruik van maken.

Weten wat ProMobility voor jou kan betekenen?

We bellen je graag terug, laat hieronder je telefoonnummer achter:
“WIJ BEGRIJPEN ELKAAR GOED ALS REGIONALE ONDERNEMERS. DAT WERKT PERFECT!”

Wat heeft meegespeeld in mijn keuze voor ProMobility is dat het – net als ons bedrijf – een kleinschalige regionale ondernemer is. We lopen in het ondernemerschap tegen ongeveer dezelfde dingen aan en dan is het fijn dat we elkaar goed begrijpen. Ook is er een wisselwerking ontstaan: ProMobility bestelt haar kantoormaterialen nu bij ons. Zo stimuleren we lokaal en regionaal ondernemerschap. Ik vind dat slim ondernemen.

ProMobility is een sociaal bewogen en persoonlijke autoleasemaatschappij. Als ik bel, krijg ik altijd een mens aan de telefoon. Geen telefooncentrale met doorkiesnummers. Ik hoef nooit uit te leggen wie ik ben of mijn kenteken te noemen. De medewerkers kennen mij en houden elkaar goed op de hoogte van alles wat er speelt. Dat geeft mij een fijn gevoel van betrokkenheid en waardering voor mij als klant. Daarnaast werkt het maatwerk en de snelheid in de dienstverlening van ProMobility perfect. Zo wilde ik bijvoorbeeld geen nieuwe auto, maar een jong gebruikte BMW 320 Touring leasen die ik zelf ergens te koop zag staan. Dat was zo geregeld! Binnen een paar dagen stond de auto voor mijn deur.

“VOORAL DE PERSOONLIJKE BENADERING EN OPLOSSINGSGERICHTHEID VAN DE MEDEWERKERS SPREEKT MIJ AAN.”
“ALS ER IETS IS MET MIJN AUTO, WEET IK DAT PROMOBILITY MIJ ALTIJD METEEN ZAL HELPEN.”

In september 2015 mocht ik een auto leasen. Ons bedrijf werkt samen met twee autoleasemaatschappijen waar ik zelf een keuze uit kon maken. Het contact met ProMobility was vanaf het eerste moment fijn en het aanbod dat ik kreeg klopte voor mij. De medewerkers van ProMobility durfden concrete uitspraken te doen, over de levertijd bijvoorbeeld. Ik koos voor een Audi A3 Sportback Etron en ProMobility heeft echt de nek uitgestoken om het voor elkaar te krijgen dat ik in 2015 in deze auto kon gaan rijden. Dat waardeer ik enorm.

Het kiezen van een auto vond ik een behoorlijke klus. Richard Vos en Marc Noyons hebben mij erg goed geholpen om op basis van mijn wensen, ideeën en budget de best passende auto te selecteren. Nadat ik op vrijdag in de Audi een proefrit had gemaakt, wilde ik er toch graag nog een nachtje over slapen. Ook dat was geen probleem. Ik kreeg hun mobiele nummers zodat ik met een Whatsappje in het weekend kon laten weten welke keuze ik zou maken. ProMobility stond en staat echt voor mij klaar.

“FIJN PERSOONLIJK CONTACT EN EEN FLEXIBELE OPSTELLING SPELEN BIJ PROMOBILITY EEN BELANGRIJKE ROL.”
“MET PROMOBILITY WERK JE SAMEN, OP BASIS VAN GOED ZIJN VOOR ELKAAR. DAT IS WAT TELT.”

Wij zijn een installatiebedrijf met een wagenpark van tussen de 30 en 40 auto’s. Bij onze busjes en bedrijfsauto’s is vooral snel en goed onderhoud erg belangrijk. Dit heeft ProMobility prima geregeld in samenwerking met Autotop in Wormerveer. Ik heb er zelf eigenlijk geen omkijken meer naar. Als er al problemen zijn, dan is het altijd snel opgelost en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat. Een probleem kan immers altijd ontstaan, maar wat doet iemand ermee? Daarnaast hebben we zo’n twee keer per jaar een evaluatiegesprek over onze samenwerking. Die gesprekken zijn altijd gezellig en persoonlijk, waarbij het nooit alleen maar over ons wagenpark gaat.

Ook waardeer ik de maatschappelijke betrokkenheid. Zo organiseert Dick Dekker jaarlijks [Z]aan de Wandel, een initiatief waar wij ieder jaar graag ons steentje aan bijdragen. Op haar beurt sponsort ProMobility de waterpolovereniging ZV De Ham waarbinnen ik actief ben. Zo helpen we elkaar niet alleen zakelijk, maar ook op sociaal-maatschappelijk vlak. Ik vind dat erg belangrijk. ProMobility is een autoleasemaatschappij waar je een fijne samenwerking mee aangaat op basis van goed zijn voor elkaar. Dat is wat telt!

“ALS ER IETS IS MET MIJN AUTO, WEET IK DAT PROMOBILITY MIJ ALTIJD METEEN ZAL HELPEN.”
“DOORTASTEND, GEDULDIG EN ZORGVULDIG HANDELEN: DAT GEEFT MIJ VERTROUWEN.”

De vestiging van ProMobility in Geervliet is ‘om de hoek’ van ons bedrijf Het Styling Huys in Brielle. Lekker dichtbij dus, wat ik erg fijn vind. Ik houd ervan om goed contact te hebben met elkaar en ik weet dat bij ProMobility de deur altijd voor mij openstaat om een kop koffie te drinken. Daar nemen Marc en zijn collega’s gewoon de tijd voor, wat een welkom gevoel geeft. Iets wat ik trouwens ook zo ervaar als ik ProMobility een e-mail stuur of bel.

Voor mij staat ProMobility voor persoonlijke aandacht en goede service. Toen mijn Fiat 500 Cabriolet betrokken was bij een aanrijding bijvoorbeeld, zijn wij echt perfect geholpen door ProMobility. Gelukkig was er alleen schade aan de auto en geen lichamelijk letsel. Marc heeft doortastend, geduldig en zorgvuldig gehandeld: dat gaf mij vertrouwen en stelde mij gerust. Gewoon duidelijk en eerlijk zijn tegen elkaar. Dat werkt perfect!

“MET PROMOBILITY WERK JE SAMEN, OP BASIS VAN GOED ZIJN VOOR ELKAAR. DAT IS WAT TELT.”
“FIJN PERSOONLIJK CONTACT EN EEN FLEXIBELE OPSTELLING SPELEN BIJ PROMOBILITY EEN BELANGRIJKE ROL.”

Wij zijn al lange tijd een goede klant van ProMobility. Onze organisatie Estron leaset op dit moment een wagenpark van 16 auto’s. We kennen Marc Noyons al vanaf het moment dat hij begon met auto-import en -export en doen al jaren zaken naar volle tevredenheid. Het fijne persoonlijke contact en de flexibele opstelling speelt daarbij een belangrijke rol. Bij vragen of problemen is ProMobility altijd goed bereikbaar. De medewerkers denken mee en zijn gericht op het bieden van een oplossing die past bij ons als klant en bij onze wensen.

Vragen of meer weten?

Vul hieronder je gegevens in, binnen 1 uur ontvang je een reactie van ons.
Velden met een * zijn verplicht.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.