Schade, technische mankementen of andere vragen? We lossen het gewoon samen op!

Hoe netjes jij ook in jouw auto rijdt en hoe goed we ons best ook doen, schade of technische mankementen kunnen we met elkaar niet altijd voorkomen. Dat het vervelend en lastig is, begrijpen wij maar al te goed. Jij wilt maar één ding: verder! Dat is precies waar wij voor zorgen. We zetten jou weer in beweging. Dus wat er ook aan de hand is, bel ons of mail ons. Dan lossen we het gewoon samen op.

0181 47 00 70 info@promobility.nl
Vraag stellen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Privacyverklaring

Wanneer je diensten van ons afneemt of onze website bezoekt, verwerken we een aantal persoonsgegevens. We vinden het erg belangrijk dat er zorgvuldig met persoonsgegevens wordt omgegaan en om deze reden worden persoonsgegevens dan ook secuur door ons verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel.

Het verkrijgen van gegevens
Persoonsgegevens zijn gegevens die direct of indirect zijn terug te leiden naar jou als persoon en die door gebruik van onze diensten of website worden achtergelaten. Bijvoorbeeld jouw naam, financiële gegevens, jouw e-mailadres of het IP-adres van je computer. Enkel persoonsgegevens die rechtstreeks door jouzelf worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken worden bewaard en verwerkt.

Doeleinden
Wij verwerken je persoonsgegevens om jou onze diensten aan te kunnen bieden en deze af te wikkelen. Zo zullen wij telefonisch contact met je opnemen als je daar om verzoekt en/of om je schriftelijk (per e-mail of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch niet bereikbaar bent en gebruiken wij gegevens voor de inkoop van producten en het betalen en innen van vorderingen. Daarnaast gebruiken we de persoonsgegevens voor marketingdoeleinden.

Bewaartermijn
ProMobility bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waardoor je persoonsgegevens worden verzameld. Wanneer je op onze website het contactformulier invult, of wanneer je ons een e-mail stuurt, worden deze gegevens bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Je gegevens worden dan ook niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met je tot stand komt. Indien wel een overeenkomst tot stand komt, worden je gegevens bewaard zolang als voor de uitvoering van de overeenkomst noodzakelijk is of om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies en tracking
Op onze website worden door middel van cookies algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. We gebruiken deze gegevens voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website om zo onze website te kunnen blijven verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd.

Google Analytics
Op onze website maken we gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. Deze informatie wordt, samen met het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Hier vind je ook het privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan te kunnen leveren en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. We hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten en Google daarin verboden de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Nieuwsbrieven
Op deze website kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Hiermee houden we je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent mobiliteit. Wanneer je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief dan gebruiken we je e-mailadres uitsluitend om deze nieuwsbrief te kunnen uitsturen. Voor het uitsturen van de nieuwsbrieven maken we gebruik van het verzendprogramma MailChimp. Wanneer je de nieuwsbrief liever niet meer wilt ontvangen kun je je gemakkelijk afmelden via de link onderaan in de nieuwsbrief. Vanaf dat moment wordt je e-mailadres van onze verzendlijst verwijderd. Vervolgens blijven je gegevens nog maximaal 6 maanden bewaard.

Verstrekking aan derden
Wij verstrekken je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jouzelf, of om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting.

Bewerkers
Wij mogen derden inschakelen die onder onze toezicht bepaalde in deze privacyverklaring genoemde verwerkingen van persoonsgegevens uitvoeren, zogenaamde “bewerkers”. Deze bewerkers handelen onder onze verantwoordelijkheid en mogen geen eigen verwerkingen op de persoonsgegevens uitvoeren.

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden waar jij door middel van een link op onze website terecht kunt komen. Wij kunnen niet garanderen dat deze derde op een betrouwbare of veilige wijze met jouw persoonsgegevens omgaat. Jij zult hiervoor dan ook de privacyverklaring van die betreffende website moeten lezen.

Beveiliging
We nemen de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website maakt dan ook gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te bewaken dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Recht van inzage, correctie en verwijdering
Wil je je persoonsgegevens inzien? Of wil je je gegevens wijzigen of laten verwijderen uit onze database? Laat het ons weten via info@promobility.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Recht om klachten in te dienen
Je hebt het recht om op elk moment een klacht in te dienen bij de Nederlandse privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens . Zie hiervoor de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen
Heb je vragen over deze privacyverklaring? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Onze contactgegevens:
ProMobility
Oude Singel 8
3211 BA Geervliet
0181 – 47 00 70
KVK Rotterdam 24395938

Wijzigingen privacyverklaring
Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. De meest actuele versie vind je altijd op deze website.

Geervliet, februari 2018.